Kanka Ömer

Dünyanın ilk vampirine Denizli'de rastlandığı açıklandı. Ancak kentin son 15 gündür kan ağladığı ortaya çıktı! Zira eşi ile komşusunun kanını emen babasını da parçalayan Vampir Ömer, serbest bırakılmıştı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Şubat 2013 Güncelleme 12 Şubat 2013, 00:00
Kanka Ömer

İÇİNDEKİLER

Denizli, horozuyla değil vampiriyle anılır hale geldi. Tıp dünyasının prestijli dergilerinden Journal of Psychotherapy and Psychosomatics'in son sayısında, dünyanın ilk vampirinin Türkiye'de görüldüğü belirtildi. Adres olarak da Denizli gösterildi. Ancak kentte son 15 gündür vampir paniği yaşandığı belirlendi. "Vampir Ömer" adlı zanlının serbest bırakıldığı kaydedildi. Peki kente korku salan "Vampir Ömer" ya da Ömer Soğancı kimdi!

HASTANE YERİNE EVE...
Denizli, Vampir Ömer ile 1996'da tanıştı. O tarihte 37 yaşında olan evli ve 3 çocuk babası Soğancı, eşi Biray Soğancı ile tartıştı. Eşine öfkelenen Soğancı, onu boynundan ısırarak yaraladı. Kan emici adam, bir hafta sonra da köy kahvesinde tartıştığı köylüsü Mehmet Arslan'a saldırdı. Soğancı, boynundan ısırdığı Arslan'ın akan kanlarını içti. Dehşetle kapılan köylüler, Arslan'ı 'vampirin' elinden güçlükle kurtardı. Gözaltına alınan zanlı hakkında, "Akıl sağlığı yerinde değil, tedavi edilmeli" raporu verildi. Ancak bürokratik işlemler uzayınca, evine gönderilen Ömer Soğancı bu kez babasını hedef seçti.

TEHLİKE SOKAKLARDA...
Babası Himmet Soğancı'yı (70) boynundan ısırıp kanını içti. Sonra da taşla başını ezdi. Babasını öldüren Soğancı tutuklandı. "Vampir Ömer", Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi. Yıllarca tedavi edildi. 15 gün önce de serbest bırakıldı. Şimdi Denizli'de herkes Vampir Ömer paniği yaşıyor. "Vampir Ömer" halen Denizli sokaklarında geziyor...

ÇİVİCİ BİLE KORKTU
Ömer Soğancı, cinayetten sonra Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi. Burada uzun yıllar tedavi gördü. Soğancı'nın o dönemki koğuş arkadaşı ise 'çivici katil' lakaplı seri katil Süleyman Aktaş'- tı. Ancak Aktaş, 'Can güvenliğim yok' diyerek isyan etti. Sonra başka odaya alındı.

Yalçın BOZBOĞAN-Ufuk SOYKAN