Spors'ev'er

TAKVİM, 'sporculara destek' çağrısı yaptı. Gözlerin çevrildiği işadamları ise sessiz kalmadı. Ağaoğlu, madalya kazanan 5 sporcuya ev verirken, Zorlu da 'Tüm ihtiyaçları benden' dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Ağustos 2012 Güncelleme 14 Ağustos 2012, 01:33
Spors’ev’er

İÇİNDEKİLER

TAKVİM'in, "Türkiye'ye madalya kazandıran sporcularımıza destek olun" çağrısı, "doğru adrese" ulaştı! İşadamı Ali Ağaoğlu, Londa Olimpiyat Oyunları'nda madalya kazanan 5 sporcuya birer ev sözü verirken, Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, "İhtiyaçlarını karşılamaya çalışacağım" dedi.

5'LİK GURUR...
Türkiye, oyunları 5 madalyayla kapadı. Tekvandocu Servet Tazegül ve atlet Aslı Çakır Alptekin altın madalya, atlet Gamze Bulut ile tekvandocu Nur Tatar gümüş madalya, güreşçi Rıza Kayaalp ise bronz madalyayı Türkiye'ye kazandırdı. Bu başarıların ardında ise sayısız engeller vardı. Sporcularımız maddi sorunların gölgesinde yarışlara katılmıştı. Öyle ki Aslı, "altın" kazandığı yarışın ardından "kontörü olmadığı için" ailesini arayamamıştı.

'NE YAPSAK AZ'
TAKVİM'in göreve çağırdığı işadamlarından ise sporculara tam destek geldi. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, madalya kazanan 5 sporcuya birer ev hediye etme sözü verdi. "Sporcular için ne yapsak azdır" diyen Ahmet Nazif Zorlu ise "Yurt dışındayım. Döndüğümde sporcuların ihtiyaçları ile ilgili istişare ederek hangi konularda destek olabirim karar vereceğim" dedi. İşbir Yatak Genel Müdürü Metin Gültepe ise "Madalyalı sporcuların yatak-yorgan ihtiyaçları bizden" derken, Pames Grup Başkanı Kazım Sağın, sporculara ve ailelerine ayakkabı vereceklerini söyledi.

KAHRAMANLAR İSTANBUL'DA
2012 Londra Olimpiyatlarında altın, gümüş ve bronz madalya kazanan sporcularımız dün akşam yurda döndü. Sporcularımız Atatürk Havalimanı'nda çiçeklerle karşılandı.

* Ali Ağaoğlu, "Olimpiyatlarda bayrağımızı dalgalandırıp, milli marşımızı söyleten sporcularımız hepimizi gururlandırdı. Biz de onlara ev hediyesiyle teşekkür etmek istedik" dedi.