Gönül hırsızı

İtalyan voleybolcu Albini'nin uğruna öldüğü antrenör Micelli'nin, birçok oyuncuyla aşk yaşadığı iddia edildi Eşinin ise bu yüzden kendisini terk ettiği belirtildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Haziran 2012 Güncelleme 01 Haziran 2012, 02:18
Gönül hırsızı

İÇİNDEKİLER

İstanbul Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden atlayarak intihar eden İtalyan voleybolcu sporcu Giulia Albini'nin aşk yaşadığı Lorenzo Micelli'nin aşk sabıkası oldukça kabarık. Eczacıbaşı Vitra Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Lorenzo Micelli'nin, bugüne kadar birçok kadın voleybolcuyla aşk yaşadığı öne sürüldü. İsim vermek istemeyen İtalyan gazeteciler "Micelli'nin gönül ilişkileri burada da ayyuka çıkmıştı. Bilinenler kadar bilinmeyenler de var... Gönül ilişkilerinin çoğu da kadın voleybolcularla" dedi.

İTALYA'YI AŞK YÜZÜNDEN TERK ETTİ
İddiaya göre Micelli, eşi Ornella ile de bu ilişkileri yüzünden ayrılık noktasına geldi. Micelli'nin eşi Ornella da eski bir voleybolcu. İddiaya göre; Micelli, 2009-2010 sezonunda Foppapedretti Bergamo takımını çalıştırdığı sırada yıldız oyuncularından biriyle ilişki yaşadı. Eşi Ornella bu ilişkiyi ortaya çıkarınca çift ayrı yaşamaya başladı. Bu olayla takım içindeki otoritesi de sarsılan Micelli'nin İtalya'dan kaçarcasına uzaklaşmak zorunda kaldığı ve Türkiye'ye geldiği öne sürüldü. Son aldatma olayının ardından Micelli ve eşi Ornella'nın hiç görüşmediği belirtildi. Lorenzo Micelli'nin, Facebook hesabında eşine ait hiç fotoğraf bulundurmaması da dikkat çekti.

İSTANBUL' DA EV ALACAKTI
Bu arada İtalyan voleybolcu Giulia Albini'nin İstanbul'a gelen annesi Maria Riboni, babası Rocco Albini ve kızkardeşi Ann, Beykoz Polis Merkezi'nde ifade verdiler. Anne Maria "Kızım İstanbul'u çok seviyordu. Hatta bir ev almayı bile düşünüyordu" dedi. Kızkardeşi Anna ise, "Bana attığı son mesaöında "seni seviyorum" demişti" dedi. Gözüyaşlı aile cenazeyi almak için işlemlerin bitmesini bekliyor.