Teröre yer yok

Kandil ve çevresindeki hainler iyice köşeye sıkıştı. Dün sabah Diyarbakır'dan kalkan jetlerimiz Kuzey Irak'taki 4 büyük terörist yuvasına bomba yağdırdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Eylül 2011 Güncelleme 05 Eylül 2011, 02:03
Teröre yer yok

İÇİNDEKİLER

Türkiye terör bataklığını kurutmak için dört bir koldan harekete geçti. Komşularıyla istihbarat paylaşımını arttıran Türkiye; çok sayıda teröristin Kandil'den Türkiye sınırındaki Hakurk, Sidekan, Sinin ve Lolan kamplarına kaçtığı bilgisini aldı. Bu bilgiyi teyit için Diyarbakır'dan önce keşif uçakları kalktı.
Kuzey Irak üzerinde 1.5 saat uçan uçaklar, istihbaratı doğruladı. Bu gelişme üzerine F-16'larımız dün sabah Diyarbakır'dan havalandı. Savaş uçakları, teröristlerin sığındığı 4 kampı lazer güdümlü füzeler ve 2'şer tonluk sığınak delici bombalarla vurdu.

'TEK BİR TERÖRİST KALMAYAÇAK'
Türk jetleri Hakurk'ta taş taş üstünde bırakmazken hainlere bir darbe de İran'dan geldi. Konuyla ilgili açıklamayı ise İran Devrim Muhafızları Sözcüsü Albay Hamid Ahmed yaptı. Hamid Ahmed, devlet televizyonuna verdiği açıklamada son birkaç gündür PKK ve PJAK'a yönelik operasyonların yoğun olarak sürdüğünü belirtti. Ahmed, bu operasyonlarda 30 teröristin öldürüldüğünü duyurdu. Ahmed, "Sardaşt bölgesindeki bir PKK kampı da yok edildi. PKK ve PJAK'a karşı taaruz, bölgede tek bir terörist kalmayana kadar devam edecek" dedi.

ZEHİRLİ YEĞEN
Teröristbaşı Murat Karayılan'ın yeğeni zehirlendi! Şanlıurfa Birecik'te ismi belirlemeyen bir kişi, 156 Jandarma İhbar Hattı'nı aradı. Telefondaki ses Bülent Karayılan isimli kişinin evinde uyuşturucu bulunduğunu ihbar etti. Harekete geçen jandarma, uyuşturucunun bulunduğu adresin Murat Karayılan'ın yakınlarının yaşadığı köy olduğunu saptadı. Bu bilgiler ışığında yola çıkan ekipler, Bülent Karayılan'ın evine baskın düzenledi. Operasyonda 45 kilo esrar ele geçirilirken yeğen Karayılan gözaltına alındı.