İmparator çok mutsuz

Fatih Terim'in mutsuz olduğunu söyleyen Kıran, "Uzun bir hazırlık dönemi geçirilmesine rağmen ligin 4. haftasına girildi ama ortada takım iskeleti diye bir şey yok" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Eylül 2011 Güncelleme 24 Eylül 2011, 00:00
İmparator çok mutsuz

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın eski as başkanlarından Turgay Kıran, Sarı-Kırmızılı takımdaki ve yönetimin içinde yaşanan olaylarla ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İSKELET YOKSA BAŞARI YOK!
Teknik direktör Terim'in mutsuz olduğunu dile getiren Kıran, takımın uzun bir hazırlık dönemi geçirmesine rağmen hala iskelet kadronun oluşmadığına dikkat çekti. Kıran, "Ortada iskelet yok. İskelet belli olmadan başarı olmaz" dedi.

KAPTANLIK BU KADAR UCUZ MU
Fatih Terim'in önceki başarılı dönemlerinde daima iskeleti kurulu bir takımı olduğunu söyleyen Turgay Kıran, "Bu iskeletin ardından devam eder giderdi. Ama şimdi böyle bir durum yok" ifadesini kullandı. Galatasaray'da 2 maç oynayıp kaptanlık bandının takılmasının son derece yanlış olduğunu söyleyen Kıran, "Kaptanlık bu kadar ucuz mudur? Arda'yı boşuna eleştirmişiz. Arda'yı eleştirdiğim için üzülüyorum. Ujfaluji kılık kıyafeti ile kaptanlık için hiç uymayan bir isim" dedi.

BAŞKAN TAKIMLA HİÇ İLGİLENMİYOR...
Yönetimin'in tüm topu Fatih Terim'e attığını belirten Kıran, şöyle devam etti: "Yöneticiler birbirleriyle uğraşmaktan futbol takımı ile uğraşamaz oldular. Başkan Ünal Aysal takımla o kadar ilgisiz ki... Takımın kaptanı yönetimin bilgisi dahilinde seçilir. Ünal Aysal 'Ben teknik heyet ne istediyse aldım, sorumluluk onundur' diyerek sorumluluktan kaçıyor. Şimdi Terim'e sormazlar mı 'Transferlerin hepsi bilgin dahilinde yapıldı. Santrforun yok. Orta sahada liderin yok.' Aslında Terim'in de yapabileceği fazla bir şey yok."

TERiM BENi ÇOK ŞAŞIRTTI
Turgay Kıran, "İçimizden biri olan Terim beni şaşırttı. Eskiden kaptanlık olayında hassas davranılırdı. Ujfalusi'nin kaptanlığına razı oldu. Sadece yönetimin değil Fatih Terim'in de hataları var" dedi...

FATİH TERİM'İN BAKIŞI BİLE DEĞİŞTİ!
Fatih Terim hakkında ilginç bir tespitte bulunan Turgay Kıran, "Fatih'in yüzüne bakın. O sevimli Fatih gitmiş, nefret dolu bakışlar gelmiş. Terim benim gözümde bir kahraman gibidir. Şimdi ise çevresine endişeli gözlerle bakıyor. Bu da çok büyük bir tehlikedir" ifadesini kullandı.