Kadıköy'e süper Sow'rum

F.Bahçe UEFA Avrupa Ligi'nde gruptaki 4. maçında Kıbrıs Rum Kesimi takımı karşısında "Kuyt ve Sow"la işi ilk yarıda bitirdi... Böylece liderliğini sürdürerek en yakın rakibine 5 puan fark attı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Kasım 2012 Güncelleme 09 Kasım 2012, 00:11
Kadıköy’e süper Sow’rum

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Avrupa'da tutulmuyor... Sarı-Lacivertliler UEFA Avrupa Ligi'ndeki 4. maçında Kıbrıs Rum temsilcisi Limassol'u 2-0 mağlup ederek grupta liderliğini sürdürdü. Fenerbahçe rakibi önünde baştan sona üstün bir futbol sergilerken aldığı bu galibiyetle gruptan çıkma yolunda çok önemli bir adım attı.

FENER İŞİ İLK YARIDA BİTİRDİ
10. dakikada ilk tehlikeli atağı F.Bahçe geliştirdi. Ceza alanına giren Stoch'un şutunu kaleci kornere çeldi. 11'de Baroni'nin kullandığı köşe atışında ceza sahası içinde oluşan karambolde Kuyt topu ağlara gönderdi ve F.Bahçe bu golle 1-0 öne geçti. 22'de Kuyt'un ortasında kaleci Degra topa sahip oldu. 25'te Baroni'ninsert şutunda top üstten auta gitti. 34'te Sow sol kanatta topla buluştu Ancak şutu Degra'da kaldı. 41'de Gökhan'ın ortasında Baroni topu Sow'a bıraktı. Yıldız oyuncu şık bir vuruştan sonra topu ağlara gönderdi. Bu golle Sarı-Lacivertli takım devreyi 2-0 önde kapamayı başardı.

2.YARI GOL SESİ ÇIKMADI
50'de havadan gelen topu Kuyt yere indirdi ama Degra çabuk davrandı. 61'de Dickson topu arka direğe kesti ama Konstantinou topa istediği gibi vuramadı. 70'de Quon Sow'u düşürünce kırmızı kart gördü. 79'da önce Selçuk sonra Sow'un topu direkten döndü. F.Bahçe maçı 2-0 galip bitirdi.

DIRK KUYT ATTI VE ATTIRDI
Kuyt dün hem 1 gol attı hem de asist yaparak alkış aldı. Ayrıca Avrupa'da 5'inci golünü attı.

MAÇTA TOPUKLAR KONUŞTU
Fenerbahçe'nin Limassol önünde ilk yarıda bulduğu 2 golde de topuk pasları başroldeydi. Kuyt'un golünde Cristian'ın kornerini topukla kale önüne yönlendiren Gökhan'dı. 2. golde de Gökhan Gönül'ün pasını topukla Sow'un önünde bırakan Cristian'dı. Böylece topuklar ön plana çıktı.