10 numara Fener

F.Bahçe son 2 maça Marsilya ve M'gladbach'ın 5 puan önünde giriyor. Sarı-Lacivertliler 1 puanla gruptan çıkıyor. Hatta "sıfır" puan bile yetebilir!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Kasım 2012 Güncelleme 09 Kasım 2012, 02:17
10 numara Fener

İÇİNDEKİLER

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda dün gece Limassol'u yenerek puanı 10'a çıkartan Fenerbahçe, sadece gruptan çıkma adına değil, grup liderliği için de büyük bir avantaj yakaladı.

BÜYÜK AVANTAJ
Fenerbahçe, son 2 maça Marsilya ve M'gladbach'ın 5 puan önünde giriyor. Kalan 2 maçı da Marsilya (D) ve M'gladbach ile. F.Bahçe, kalan 2 maçtan sadece 1 puan alsa gruptan çıkmayı garantilemiş olacak. Eğer, Limassol M'gladbach'tan puan alırsa Fener'in gruptan çıkmak için puan almasına bile gerek kalmayacak!

MARSİLYA'YA KAYBEDERSE!
F.Bahçe, eğer deplasmanda Marsilya'ya yenilirse M'gladbach da evinde Limassol'u yenerse, Alman ekibiyle İstanbul'da oynanacak karşılaşma çok önemli hale gelecek. Bu maça F.Bahçe M'gladbahc'ın 2 puan önünde çıkacağı için yine F.Bahçe'ye 1 puan yetecek. Eğer M'gladbach kazanırsa F.Bahçe'nin 1 puan üstüne çıkacak. Sarı-Lacivertli takıma bu maçta 1 puan aynı zamanda grup liderliğini de getirecek.



DİRK KUYT COŞTU COŞTURDU
Fenerbahçe'nin açılış golünü atan Dirk Kuyt, attığı gol dışında mücadelesi ve azmiyle de taraftarların alkışını aldı. Hollandalı yıldızın attığı gol sonrası sevinci görülmeye değerdi.

MEİRELES GELDİ DERT BİTTİ
Sakatlığı nedeniyle bir süre takımdan ayrı kalan Raul Meireles, dün gece yeniden işbaşı yaptı. Portekizli futbolcunun gelişiyle dinamizme kavuşan Sarı-Lacivertli ekibin orta sahası ilerki haftalar için de umut verdi. Cristian Baroni de Meireles'in dönüşüyle oldukça rahat bir maç oynadı.