İzmir Karşıyaka'da 158 metrekare ofis katı icradan satışa çıktı

Basın İlan Kurumu'na ait internet sitesi üzerinden satışa çıkan ev, araba, arsa, tarla ilanları büyük ilgi çekiyor. Yeni ilanlar arasında yer alan İzmir Karşıyaka'da 158 metrekare ofis katı fiyatıyla ön plana çıktı.

Giriş Tarihi 09 Ocak 2022, 10:37 Güncelleme 09 Ocak 2022, 10:37
İzmir Karşıyaka’da 158 metrekare ofis katı icradan satışa çıktı

İÇİNDEKİLER

Karşıyaka 4. İcra Dairesi tarafından İzmir'de bulunan 158 metrekare ofis katı icradan satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan ofis katı için 2 milyon 400 bin TL muhammen bedel belirlendi.

Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan.gov.tr üzerinden satışa çıkarılan ofis katının satış tarihi 3 Mart 2022 olarak duyuruldu. İlanda taşınmazla ilgili olarak bazı bilgilere yer verildi.

İşte detaylar:
Karşıyaka Belediye İmar Müdürlüğünde incelenen onaylı mimari projesine göre taşınmaz, 3 oda, ofis, salon, mutfak, hol, banyo+wc, koridor ve 2 teras/balkon hacimlerinden oluşmak üzere net 158,42m2, brüt 180,00m2 kullanım alanına sahiptir. Dairenin dış kapısı çelik, iç kapıları ahşap dolgu kapı, pencereleri pvc doğramadır. Salon ve oda zeminleri laminat parke, antre, mutfak ve ıslak hacim zeminleri seramik kaplıdır. Islak hacim duvarları tavana kadar fayans kaplı, diğer duvarlar saten alçı üzeri saten boya ile boyalıdır. Mutfakta granit tezgah ve lake kapaklı dolaplar, banyoda duş kabini, dolaplı lavabo ve klozet bulunmaktadır. Konu taşınmazın merkezi konumda ve açık deniz manzarasına sahip olması değerini olumlu yönde etkilediği düşünülmektedir.

İlanla ilgili diğer bilgiler için tıklayın

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN