Bankalara kart ve kredi borcu olanlar için en uygun borç kapatma kredisi veren bankalar...

Vatandaşa mevcut borçlarını erteleme imkanı sunan bankalar arasında Denizbank, TEB, Garanti, Akbank ve Finansbank yer alıyor. Bankalar borç kapatma kredisi adı altında bundan şikayet eden müşterilerine borcunu ödeme ve daha uygun şartlarda faiz oranı belirliyor.

Giriş Tarihi 06 Ekim 2020, 09:08 Güncelleme 20 Kasım 2020, 11:37
Bankalara kart ve kredi borcu olanlar için en uygun borç kapatma kredisi veren bankalar...

İÇİNDEKİLER

Vatandaşlar var olan borçlarını kredi çekerek kapatma yoluna gidiyor. Bu anlamda Bankalara kart ve kredi borcu olanlar için en uygun borç kapatma kredisi veren bankalar oldukça merak ediliyor.

QNB FİNANSBANK BORÇ TRANSFERİ FAİZ ORANI YÜZDE 1,34 OLDU

Başka bankalara olan borcunu tek bir bankada toplamak isteyen kişilere yönelik olarak verilen borç transferi kredi faiz oranı 35000 TL 36 ay geri ödemeyle yüzde 1.19 seviyesine yükseldi

1.87 FAİZ ORANIYLA TRANSFER KREDİSİ DEVAM EDİYOR

Denizbank tarafından sağlanan transfer kredisinde faiz oranları vade sürecine göre değişiyor. Müşteriler kısa vadeli transfer kredisi kullanımlarında çok düşük faiz oranı imkanından faydalanırken orta ve uzun vadeli ödemelerde ise faiz oranı artıyor.

AKBANK BORÇ TRANSFER KREDİSİ

Akbank borç transfer kredisi için kredi kartı borçları içindir. Müşteriler farklı bankalara olan kredi borçlarını Akbank bünyesinde toplayabilirler. Banka müşterilerine 20.000 TL'ye kadar borç kapatma kredisi sağlıyor. 12 ay geri ödeme ile banka bu kredi için yüzde 1.25 faiz uyguluyor.

GARANTİ BANKASI BORÇ TRANSFER KREDİSİ

Farklı bankalardan aldığınız bir veya birden fazla bireysel ihtiyaç kredinizi Borç Transferi kampanyamızla bütçenize en uygun şekilde ve dosya masrafı ödemeden transfer edebilirsiniz.

Borç Transferi kampanyası ile vadelerinizi uzatabilir ve aylık ödeyeceğiniz taksit tutarlarını düşürebilirsiniz. Borçlarınızı birleştirerek, aynı gün tek bir yerden kredinizi anında ödeyebilirsiniz.

Kampanya kapsamında 3-36 ay arasında vadelendirme yapılmaktadır. Faiz oranları, vade süresine ve kredi tutarına göre değişkenlik göstermektedir. Bireysel ihtiyaç kredileri için maksimum vade sınırı çalışan, emekliler ya da kira geliri sahipleri için 36 ay, yalnızca şahıs firması ya da firma ortağı geliri olan müşteriler için 36 ay'dır. Ticari amaçlı kullanılan tüm ihtiyaç kredileri için vade sınırı 36 ay'dır. Garanti BBVA İnternet Bankacılığı veya Garanti BBVA Mobil'den yapılan başvurularda müşterilerimiz onaylanan tutar kadar kredi kullanabilirler. Maaş ödemesini bankamızdan almayan müşterilerimiz için Garanti BBVA İnternet Bankacılığı veya Garanti BBVA Mobil'den kullanılabilecek üst limit bireysel müşteriler için 25.000 TL, esnaflar için 60.000 TL'dir.