BİM bayramda kaç gün kapalı? BİM bayramda açık mı? BİM kaçta açılıyor? Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Birçok vatandaş bayramda market zincirlerinin açık olup olmadığını araştırıyor. BİM Birleşik Mağazalar A.Ş'ni. bayramlarda belirlenen günlerde hizmet vermiyor. Hemen hemen her ilde ve her mahallede bir şube açarak ağını giderek genişleten BİM bayramda kaç gün kapalı? arama motorunda yoğun olarak aranıyor. BİM market dini bayramların ilk günü kapalı oluyor. Geçtiğimiz sene BİM, Kurban Bayramı'nın birinci gününde kapalıydı. İkinci ve üçüncü ve dördüncü günü hizmet vermişti. Peki Bim market bayramda açık mı? Bim bayramda kaç gün kapalı? İşte Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Giriş Tarihi 31 Temmuz 2020, 09:22 Güncelleme 31 Temmuz 2020, 09:22
BİM bayramda kaç gün kapalı? BİM bayramda açık mı? BİM kaçta açılıyor? Kurban Bayramı çalışma saatleri!

İÇİNDEKİLER

2020 yılı Kurban Bayramı'nın gelmesi ile birçok kurum tatile girdi. BİM'den alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar bayramda hangi günler marketin kapalı olup olmadığını öğrenmek istiyorlar. BİM Türkiye'nin her bölgesindeki şubesinde aynı çalışma saatlerini uyguluyor. BİM kaçta açılıyor? 2020 BİM bayramda kaç gün kapalı? Sorularının yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Hemen hemen her ilde ve her mahallede bir şube açarak ağını giderek genişleten BİM Birleşik Mağazalar A.Ş'nin hafta içi-hafta sonu çalışma günlerine gelecek olursak; haftanın her günü müşterilerine sınırsız hizmet verdiği görülmektedir.

BİM BAYRAMDA AÇIK MI?

BİM market dini bayramların ilk günü kapalı oluyor. Geçtiğimiz sene BİM, Kurban Bayramı'nın birinci gününde kapalıydı. İkinci ve üçüncü ve dördüncü günü hizmet vermişti.

BİM BAYRAMDA KAÇ GÜN KAPALI?

Bim alışveriş mağazaları; 2020 yılı Kurban Bayramı'nda birinci ve ikinci gün hizmet vermiyor. Üçüncüve dördüncü gün açık olacak. Fakat Bayram Arefe günü ve ayrıca diğer resmi tatiller olan 1 Ocak Yılbaşı, 1 Mayıs İşçi Bayramı, 15 Temmuz Demokrasi ve Özgürlükler Günü, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 30 Ağustos Zafer Bayramı tatilinde açık olmaktadır.

BİM SAAT KAÇTA AÇILIYOR?

BİM hafta içi ve hafta sonu da dahil olmak üzere sabah saat 9:00 itibariyle mesaiye başlamakta ve akşam saat 21:00'a kadar hizmet sağlamaktadır. Öte yandan BİM mağazalarının öğle yemeği arası olmamakta ve sadece cuma günleri geldiğinde 1 saatlik Cuma Namazı için mesaiye ara verilmektedir. Bir diğer detay olarak ise, yaz sezonu geldiğinde bazı tatil bölgelerinde BİM alışveriş marketlerinin gece saat 23:00'e kadar hizmet verdiği görülmektedir. BİM çalışma saatlerinde bazı özel durumlarda ufak değişiklikler yapılabiliyor. Buna örnek verecek olursak; mağaza sayımı, mal yükleme ve kasa kapatma durumlarında mağaza yetkilileri tarafından BİM mağaza girişine uyarı yazıları asılmaktadır.

Bim alışveriş mağazaları; Kurban Bayramı, Ramazan Bayramı ve diğer dini bayramların ilk günü hizmet vermemektedir. Fakat Bayram Arefe günü ve ayrıca diğer resmi tatiller olan 1 Ocak Yılbaşı, 1 Mayıs İşçi Bayramı, 15 Temmuz Demokrasi ve Özgürlükler Günü, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 30 Ağustos Zafer Bayramı tatilinde açık olmaktadır.

BİM HAFTA İÇİ-HAFTA SONU ÇALIŞMA GÜNLERİ NELERDİR?

Hemen hemen her ilde ve her mahallede bir şube açarak ağını giderek genişleten BİM Birleşik Mağazalar A.Ş'nin hafta içi-hafta sonu çalışma günlerine gelecek olursak; haftanın her günü müşterilerine sınırsız hizmet verdiği görülmektedir.

BİM: HAKKIMIZDA

BİM resmi sitesinde yer alan açıklamaya göre; "Faaliyetlerine 1995 yılında 21 mağazayla başlayan BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. ana ilkesi, temel gıda ve tüketim malzemelerinin mümkün olan en uygun fiyat ve en yüksek kaliteyle tüketiciye ulaştırılmasıdır.

Yüksek indirim (hard-discount) modelinin Türkiye'deki ilk temsilcisi olan BİM, portföyünü yaklaşık 700 ürünle sınırlı tutmakta ve çok sayıda özel markalı ürüne sahip olmayı hedeflemektedir.

BİM, mağaza sayısı ve cirosunu istikrarlı bir biçimde artırma politikasını 2017 yılında da sürdürmüştür; Yıl içinde üç yeni bölge merkezinin yanısıra 472 (+23 FİLE) yeni mağaza açarak mağaza sayısında yaklaşık %10 oranında büyüme kaydeden BİM, 2017 yıl sonu itibariyle Türkiye'de 6.074 (FİLE ile 6.118) mağaza sayısına ulaşmıştır. BİM, gelişimini, kalite anlayışından ve müşteri memnuniyeti önceliğinden vazgeçmeksizin, etkin maliyet yönetimi politikasıyla sürdürmektedir.

Uluslararası bir şirket olma vizyonuyla hareket eden BİM yeni ülkelere açılmakla ilgili çalışmalarına devam etmektedir. BİM 2017 yılında 53 yeni mağaza açarak 382 mağazaya ulaştığı Fas operasyonlarını tüm hızıyla sürdürmektedir. 2017 yılında ikinci yurt dışı operasyonu olan Mısır'da 50 yeni mağaza açan BİM kısa süre içinde bu ülkede 265 mağazaya ulaşmıştır.

BİM, başta müşterileri ve tedarikçileri olmak üzere tüm paydaşlarıyla kurduğu güvene dayalı ilişkiler ve çalışanlarının kusursuz hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam etmektedir." açıklamalar yer almaktadır.