Duayenler ödüllendirildi

Hazır giyim ve perakendenin duayenleri ödül aldı. Başbakan Erdoğan, aralarında Ahmet Çalık'ın da olduğu sanayicilere ödüllerini verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Mayıs 2013 Güncelleme 10 Mayıs 2013, 00:00
Duayenler ödüllendirildi

İÇİNDEKİLER

Türkiye hazır giyim ve perakende sektörünün duayenleri ödüllendirildi. 6'ncı İstanbul Moda Hazır Gişim Konferansı öncesinde, sektörün gelişimine 30 yılı aşkın süredir emek veren 27 sanayiciye ödül verildi.

FİRMALARI KUTLADI
Önceki akşam düzenlenen törende Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık, 32 yıldır hazır giyim alanında yaptığı çalışmalardan dolayı ödül aldı. Ahmet Çalık'a ödülünü, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan verdi. Başbakan Erdoğan, firmaları kutlarken, başarılarının devam etmesinin, Türkiye'nin dünyadaki tanıtımı ve gücünde farklı bir yeri icra ettiğini söyledi. Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği'nin düzenlediği etkinliğe, hazır giyim ve perakende sektörünün önde gelen isimleriyle, Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan da katıldı. 6'ncı İstanbul Moda Hazır Giyim Konferansı'nın açılışı da dün AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış tarafından yapıldı. Konferansa katılan dünyaca ünlü yabancı firmaların yöneticileri, Türkiye'nin önemli bir tedarik ve yatırım üssü olduğunu vurguladı.