Paramatik

Takım ürünlerinden almak isteyen taraftarlar izdiham yarattı, satışlar tavan yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Mayıs 2012 Güncelleme 14 Mayıs 2012, 03:12
Paramatik

İÇİNDEKİLER

Ezeli rakibi Fenerbahçe'yi yenerek şampiyon olan Galatasaray, kasasını dolduruyor. Sarı kırmızılı takım kupayla birlikte 87 milyon TL kazanırken, taraftarların doldurduğu GSStore mağazaları da adeta para basıyor. Önceki gün sabaha kadar açık olan ve dün de dolup taşan GSStore mağazalarında izdiham yaşandı. Satışlar tavan yaptı. Galatasaray Spor Klubü Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Nas, "GSStore'larda ürünler tükendi. Sürekli depolardan takviye yaptık" diyerek, yılın başından bugüne kadarki satışlarının geçen yılın aynı dönemine kıyasla 3 kat arttığını belirtti.

5-6 KAT ARTIŞ VAR
Florya, stat ve çadır mağazalarının maç gecesi sabaha kadar açık olduğunu ifade eden Nas, "Bugün de (dün) de mağazalarımız kutlamalar boyunca açık" dedi. GSStore Pazarlama Genel Müdürü Nurettin Kantarelli de, 2 bine yakın ürün çeşidinin sunulduğu Aslantepe'nin en çok satışın yapıldığı mağaza olduğunu kaydetti. Geçen hafta sonuna göre bu hafta sonu satışlarda 5-6 katlık artış olduğunu dile getiren Kantarelli, "Dünkü satış rakamları, önceki günü geçti. Bu ay satışlarda geçen yılın aynı ayının 3 katını buluruz" şeklinde konuştu.

RAFLAR BOŞALDI TAKVİYE YAPILDI
Metin Oktay Tesisleri GSStore Mağaza Müdürü Mesut Göktekin de, maç sonrası satışların patlama noktasına geldiğini belirterek, "Mağazamız dolup taştı. İzdiham yaşandı. Kasanın önünde uzun kuyruklar oluştu. Mağazamızda ürünler tükendikçe, depolardan sürekli yeni ürün takviyesi yaptık" dedi. Satışların dün de önceki günkü gibi yoğun olduğunu söyleyen Göktekin, "Normal bir güne göre satışlarımız 4 kat arttı" ifadesini kullandı.

Özlem Kamer Tercanlı