Parası olana alternatif çok

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Aralık 2010 Güncelleme 29 Aralık 2010, 00:00
Parası olana alternatif çok

İÇİNDEKİLER

Yeni yıla 2 gün kala, 5 yıldızlı otellerin yılbaşı hazırlıkları hızlandı. İşte, 5 yıldızlı bazı otellerin yılbaşı programları ve fiyatları:

DEDEMAN İSTANBUL
Candan Erçetin'in sahne alacağı 31 Aralık gecesi, konaklama ve ertesi gün brunch'ın fiyatı 149 euro.

ÇIRAĞAN PALACE KEMPINSKI
Laledan Restoran'da 31 Aralık gecesi canlı müzik eşliğinde, ızgara deniz tarağı, ıstakoz, ördek ciğeri veya ağır ateşte pişirilmiş kuzu sırtı gibi lezzetlerden oluşan 8 aşamalı set mönü kişi başı içecekler hariç 360 TL.

GRAND HYATT OTEL
31 Aralık gecesi Las Vegas'ın ünlü şovlarından olan efsanevi 'The Rat Pack Show' Keremcem, Gökhan Abur ve İpek Dinç'in performansları ile yeni yıl gecesi gala yemeğinde sergilenecek. Otelin balo salonundaki yılbaşı galası 4 aşamalı set mönüden oluşan akşam yemeği, limitsiz yerli içki ve saat 02.00'den sonra Gossip Bar'da partinin fiyatı kişi başı 350 TL. Otelde 31 Aralık gecesi 2 kişilik konaklama Grand Deluxe odalarda 500 euro.

SWİSSOTEL
Özel menü, canlı müzik ve sürpriz eğlenceden oluşan Gaja Restoran'daki yılbaşı programının fiyatı içecekler hariç 400 TL'den başlıyor.

MÖVENPİCK HOTEL
Azzur Restoran'da romantik bir yılbaşı kutlamasında gurme lezzetlerin yer aldığı yılbaşı yemeğinin fiyatı 269 TL.

ERESİN HOTEL
Şefin özel yeni yıl mönüsü, yeni yıl kokteyli, limitsiz yerli içki, yerli şampanya ve dansöz gösterisiyle yeni yıla 'merhaba' demenin bedeli 120 euro.

ULUDAĞ BECEREN OTEL
Yılbaşının da dahil olduğu 3 gece konaklamalı, tam pansiyon 2 kişi bin 700 TL. Piyanist ve DJ performansı, açık büfe yemek fiyata dahil.