Kamu çalışanlarına yabancı dil eğitimi

Yabancı dillerini geliştirmek isteyen kamu çalışanları için Hacettepe Eğitim Hizmetleri'nce (HATEK) eğitim programı hazırlandı.

Giriş Tarihi 07 Nisan 2011, 14:48 Güncelleme 20 Temmuz 2011, 12:26
Kamu çalışanlarına yabancı dil eğitimi

İÇİNDEKİLER

Hacettepe Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu ve Hacettepe Vakfı işbirliği ile kamu çalışanlarına yabancı dillerini geliştirme olanağı sunuldu.

Türkiye Kamu-Sen'den yapılan açıklamada, Hacettepe Eğitim Vakfı'nın eğitim şirketi olan HATEK Hacettepe Eğitim Hizmetleri'nin "İngilizce, Almanca, Fransızca Konuşma Grupları" adıyla düzenleyeceği eğitim programının Nisan ve Mayıs 2011 tarihlerinde gerçekleştireceği belirtildi.

Açıklamada, bu programa kayıt olabilmek için öğrencilerin orta düzey üstü dil bilgisine sahip olmasının gerektiği vurgulandı. Bu programın genel amacı katılımcılara güncel konularda akıcı ve aksanlı konuşma becerisi kazandırmak olarak tanımlanırken, dersler Hacettepe Üniversitesi yabancı dil eğitmenleri ve anadilli başka eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilecek. 8 kişi ile sınırlandırılan gruplarda, haftasonu Cumartesi-Pazar 10.00-12.00 veya 14.00-16.00 arası ikişer saat olmak üzere haftada 4 saat toplam 60 saat ders verilecek.