Dedektif Sibel

Sibel Kekilli, oyunculuk kariyerinde zirveye ilerliyor. Her bölümünü 8.5 milyon kişinin izlediği Tatort'ta cesur bir dedektifi canlandıran Kekilli'ye büyük övgü var...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ekim 2011 Güncelleme 03 Ekim 2011, 23:47
Dedektif Sibel

İÇİNDEKİLER

Yönetmen Fatih Akın'ın 'Duvara Karşı' filmindeki rolüyle yakaladığı başarıyı sürdüren Sibel Kekilli, son günlerde Alman birinci kanalı ARD'de yayınlanan 'Tatort' adlı diziyle övgü alıyor.

EMMY ÖDÜLÜ ALDIRDI
Emmy ödüllerine damga vuran 'Game of Thrones' dizisinde canlandırdığı karizmatik fahişe rolüyle, Peter Dinklage'e ödül kazandıran Kekilli'nin, 'Tatort'taki performası da mükemmel olarak değerlendiriliyor. Almanya'nın en başarılı polisiye dizisi 'Tatort'ta azılı suçluların peşine düşen cesur bir polisi canlandırıyor. Almanya'nın en önemli gazetelerinden BİLD'in manşetine taşıdığı Kekilli, "Hayatının en yoğun ve mutlu günlerini yaşıyorum. Oyunculukta büyük hedeflerim var. Bunu başarmak için özel çalışma yöntemi uyguluyorum. 'Tatort'u kariyerimin en aktif çalışması olarak görüyorum" dedi. 8.5 milyon kişinin izlediği 'Tatort', Almanya'da fenomen haline geldi. Alman yapımcılar, dizinin çekimleri için büyük paraları gözden çıkardı.