İngiltere'den Cemal Kaşıkçı hamlesi

Son dakika haberi... İngiltere Dışişleri Bakanı Yardımcısı Mark Field, İngiltere Dışişleri Bakanı Jeremy Hunt'ın bu hafta Suudi Arabistan'ı ziyaret edeceğini ve bakanın, Cemal Kaşıkçı cinayetinin araştırılması sürecinde ilerleme kaydedilmesini umduğunu söyledi.

Giriş Tarihi 26 Şubat 2019, 15:06 Güncelleme 26 Şubat 2019, 15:20
İngiltere’den Cemal Kaşıkçı hamlesi

İÇİNDEKİLER

İngiltere Dışişleri Bakanı Yardımcısı Mark Field, İngiltere Dışişleri Bakanı Jeremy Hunt'ın bu hafta içinde Suudi Arabistan'ı ziyaret edeceğini söyledi. Field, Bakan Hunt'ın Cemal Kaşıkçı cinayetinin araştırılması sürecinde ilerleme kaydedilmesini ümit ettiğini belirtti.

KAŞIKÇI'NIN CESEDİ BULUNAMADI
Suudi gazeteci Kaşıkçı, evlilik işlemleri için 2 Ekim 2018'de girdiği Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda öldürülmüştü.

Orta Doğu'nun en etkin gazetecilerinden, Washington Post yazarı Cemal Kaşıkçı'nın, Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda öldürülmesi ve sonrasında yaşananlar, Türkiye ve dünya kamuoyunun gündemindeki yerini koruyor.

Cinayetin üzerinden geçen sürede Kaşıkçı'nın ne zaman, nerede ve nasıl öldürüldüğüyle ilgili bilgiler ortaya çıktı ancak cesedinin nerede olduğu konusu hala netlik kazanmadı.