Jhon Duran hamlesiyle transferdeki sessizliğini bozan Fenerbahçe'den hücum hamleleri devam ediyor. Sarı-Lacivertliler, geçen sezonu Aston Villa'da geçiren ve bonservisi PSG'de bulunan Marco Asensio'nun transferinde mutlu sona yaklaşıyor.
EVİ ÇOK BEĞENDi, ONAYLADI
PSG ile bonservis konusunda anlaşmaya varan yönetim, İspanyol yıldızı ikna için büyük çaba harcıyor. Alınan bilgilere göre Fenerbahçeli yetkililer, Asensio'ya İstanbul'da oturacağı evin tanıtımını online olarak yaptı. Yıldız futbolcunun evi çok beğenip onayladığı ancak yıllık maaş konusundaki pürüzlerin henüz giderilemediği ifade edildi. Sarı-Lacivertliler, Asensio'ya PSG'deki kazancı olan net 9 milyon Euro'yu teklif ettiği ancak 29 yaşındaki futbolcunun bu rakamı az bulduğu belirlendi. Kısa süre içinde revize edilmiş bir teklifin Marco Asensio'ya sunulması ve bu kez kesin olarak anlaşmanın sağlanması bekleniyor.
10 NUMARALI FORMAYI GİYECEK
İspanyol futbolcuya Inter'in ilgi gösterdiği iddialarının doğru olduğu ancak İtalyanlar'ın maaş önerisinin Asensio'yu tatmin etmediği de öğrenildi. Hücumun her bölgesinde oynayabilen tecrübeli yıldızın gelmesi durumunda Dusan Tadic'ten boşalan 10 numarayı formayı giyeceği belirlendi.