Beşiktaş'ta deprem etkisi yapacak bir gelişme yaşandı. Kulüp Başkanı Serdal Adalı, Nijeryalı futbolcu Bright Osayi-Samuel ile yaptıkları transfer görüşmelerini babasının anlamsız istekleri nedeniyle durdurduklarını belirtti.
Başkan Adalı, 27 yaşındaki sağ kanat oyuncusuyla yürüttükleri transfer sürecine ilişkin yaptığı açıklamada, "Osayi-Samuel'in babasının son anda değişen anlamsız istekleri nedeniyle transferi durdurma kararı aldık. Karşı taraftan haber bekliyoruz. Daha önce konuştuğumuz şartlarımıza uyarsa gelir, aksi takdirde alternatiflerimiz hazır" dedi.
Bu gelişmenin ardından dün akşam İstanbul'da olması beklenen Osayi Samuel'in biletleri iptal edildi. Beşiktaş'ın Nijeryalı oyuncunun yerine alternatif isimlere yöneleceği ve bunun için şimdiden çalışmaların başladığı öne sürüldü.