Baba haber!

Dilara Gülatan, Uğur Dündar’a babalık davası açtı. Annesi ona hamileyken Dündar’ın “Günün birinde bir kadının çocuğu ile çıkıp ‘Uğur beni iğfal etti’ diyeceğinden korkuyorum” dediği ortaya çıktı. Bu ifadeler delil olarak dava dosyasına girdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Nisan 2024 Güncelleme 26 Nisan 2024, 07:01
Baba haber!

İÇİNDEKİLER

Türkiye Suphiye Orancı adlı kadına kilitlendi. Orancı, evlilik dışı ilişkilerinden 4 çocuk dünyaya getirdi. 4 kardeş yurtta büyüdü sonra evlat edinildi. Duygu ve Sevgi Nebioğlu adlı ikizler DNA testi ile babalarının Metin Akpınar olduğunu kanıtladı. Diğer kardeş Furaye kendi babasını tanımak istemediğini belirtti. Duygu Nebioğlu ise "Kardeşim Dilara'nın babası da ünlü bir gazeteci" dedi. Bu ismin Uğur Dündar olduğu öğrenildi. Dündar iddiaları reddederken Gülatan "Bunu bana hem annem hem de yakınlarımız anlattı. Annem Suphiye Orancı ortaya çıkarsa zaten her şey çözülecek" dedi.

"EVLİLİK CİDDİ BİR OLAY!"
Dündar çelişkili DNA testi ile iddiayı yalanlasa da bir röportajı onu ele verdi. 12 Ocak 1986'da doğan Dilara'ya annesi hamileyken Dündar, Posta gazetesine röportaj vermişti. Dündar, 24 Nisan 1985'teki röportajda "Mazbut bir hayatım var. Günün birinde bir kadının kucağında çocuğu ile çıkıp 'Uğur beni iğfal etti' diyeceğinden korkuyorum" demesi dikkat çekmişti. Kadınların kendisini rahatsız ettiğini röportajında söyleyen Dündar, "Evlilik ciddi bir olaydır" diye konuşmuştu. Dündar'ın 'Evleneceğim kurtulacağım' başlığıyla verdiği röportajın babalık davası dosyasına delil olarak konulduğu ortaya çıktı.

YENİ TEST YAPILACAK DÜNDAR
"Adli Tıp Kurumu, DNA incelemesini bitirdi ve biyolojik babalık iddiasını reddetti" dedi. Dilara ise DNA testinde 5 kuralın ihlal edildiğini belirtip sonuca itiraz etti. Önümüzdeki günlerde Dilara G. ve Uğur Dündar'dan kurallara uygun şekilde alınacak örneklerin yeniden incelenmesi bekleniyor.

PARÇALAR YERİNE OTURUYOR
Nebioğlu, sosyal medyadan yine önemli mesajlar yayınladı: Bir telefon aldım. Haber beklediğim kişiden bir numara geldi. Bu numara ile iletişime geçtim. Karşımdaki ses öyle şeyler anlattı ki hikayenin tüm parçaları yerine oturduğunda sizinle paylaşacağım. Şükürler olsun gelen her haberle birlikte yeni umutlar yeşermekte.
CEYHAN TORLAK

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN