Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk 4-1'lik galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu

Okan Buruk: Tekrar şampiyon olmak istiyoruz. Mayıs yaklaştı. Mayıslar bizimdir. Başarı tüm camianın. Galatasaray olarak başarının içindeyiz.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Nisan 2024 Güncelleme 22 Nisan 2024, 07:01
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk 4-1’lik galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk 4-1'lik galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu. Buruk, "İyi bir takım Pendikspor. Performanslarına bakacak olursanız, maçın içinde bizi çok zorladılar. Skor sevindirici bizim için. Başlayan, devam eden her oyuncuya teşekkürler. Oynatamadıklarım da oldu. Zor bir dönemdeyiz. Kadromuz çok iyi. Tüm oyuncularım oynayabilecek seviyede. Açıkçası bu konuda zorlanıyorum" ifadelerini kullandı.

ŞAMPİYONLUĞU İSTİYORUZ
Buruk, "Son 2 sezonda Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ligdeki çekişmesi, puan ortalaması, rekorları kırdırtıyor. Biz de hep kazanmak zorundayız. İç saha maçlarımız ve kazandıklarımıza bakınca rekorlar geliyor. Hiçbirini düşünerek yapmıyoruz. Sadece maçları kazanmaya çalışıyoruz. Puan durumunda önde olmak istiyoruz. Tekrar şampiyon olmak istiyoruz. Mayıs yaklaştı. Mayıslar bizimdir, kafamızdaki hayalimizdeki oyuncularımızla yaşadığımız şey... Ben de bu takımın başında olduğum için adım geçiyor. Biz Galatasaray olarak başarının içerisindeyiz. Önemli olan tabii ki şampiyonluk" diye konuştu.

İSTANBUL'UN FATİHİ CİMBOM
Bu sezon İstanbul takımlarının aralarında oynadıkları Süper Lig maçlarında en fazla galibiyet alan (11) ve puan toplayan (34) takım Galatasaray oldu (11G 1B).

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN