100 numara skandal!

Bandırma Devlet Hastanesi’nin kadınlar tuvaletinde ‘böcek’ olarak tabir edilen gizli kamera düzeneği olduğu tespit edildi. Kamerayı yerleştirdiği iddia edilen T.Ö, tutuklanarak hapse genderildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Nisan 2024 Güncelleme 22 Nisan 2024, 07:01
100 numara skandal!

İÇİNDEKİLER

Akılalmaz olay Balıkesir'de meydana geldi. Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin kadınlar tuvaletinde temizlik yapan personel, bulduğu çantayı açınca içerisinde 'böcek' olarak tabir edilen gizli kamera düzeneği olduğunu fark etti.

Personel, hemen durumu hastane yetkililerine bildirdi. Polise yapılan şikayet sonrası hastanenin güvenlik kamerası görüntüleri incelendi. Tuvalete giren kişinin tekerlekli sandalyedeki T.Ö olduğu belirlendi. Şüpheli, evine düzenlenen operasyonla yakalandı. İncelenen bilgisayarında gizli kamera ile kaydedilen görüntüler çıktı.

3-4 YILDIR ÇEKİYORMUŞ!
Emniyetteki sorgusunda suçunu itiraf eden ve 3-4 yıldır benzer görüntüler çektiğini söyleyen zanlı T. Ö'nün daha önce de toplu taşıma araçları ile kamuya açık alanlarda kadınların görüntülerini çektiği ve suç kaydının olduğu ortaya çıktı. Karakolda ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edilen zanlı T.Ö, tutuklanarak hapse atıldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN