Övgü 'yağmur'u

Yağmur Tanrısevsin, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın düzenleneceği Almanya’da gerçekleşen milli takımların formalarının tanıtıldığı etkinlikte milli formamızla boy gösterdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Nisan 2024 Güncelleme 21 Nisan 2024, 07:00
Övgü ’yağmur’u

İÇİNDEKİLER

Oyunculuğu kadar güzelliği ile de dikkatleri üzerine çeken Yağmur Tanrısevsin, işinin dışında bazı spor dallarına da oldukça ilgi gösteriyor. Futbol, voleybol, basketbol daha doğrusu neredeyse Milli formanın olduğu her yerde ülkesi Türkiye'yi destekleyen ve bu desteğini sosyal medya üzerinden sık sık gösteren Tanrısevsin, herkesin takdirini de topluyor.

Instagram hesabında Türk Bayraklı hikayeler bölümü de oluşturan Tanrısevsin'in burada gittiği bütün müsabakalardan oluşan bir kolaj albümü de yer alıyor. Futbol aşığı olarak da bilinen Yağmur Tanrısevsin, Türkiye A Milli Takımı'nın Euro 2024'e katılmasıyla büyük sevinç yaşamıştı.

ALMANYA'DA FORMAMIZI TANITTI
Millilerin son maçlarını da tribünden takip eden Tanrısevsin geçtiğimiz gün, "2024 Avrupa Futbol Şampiyonası"nın düzenleneceği Almanya'da gerçekleşen milli takımların formalarının tanıtıldığı etkinlikte yer aldı. Oyuncunun, Türk milli takım forması giyerek podyumda boy göstermesi çok beğenildi. Tanrısevsin, "Ay-Yıldızlı forma çok yakışmış" ve "Ülkemizi her yerde temsil ediyorsun" diyerek övgü dolu yorumlar yapıldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN