Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, teknik direktör çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi

Hasan Arat hoca adayını kupa sonrası belirleyeceklerini dile getirdi. Arat, ”Yerli ve yabancı alternatiflerimiz var. Kupayı kazandıktan sonra bazı şeyleri paylaşacağım... Yerli ve yabancı hoca ihtimali yüzde 50-50” şeklinde konuştu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Nisan 2024 Güncelleme 17 Nisan 2024, 07:01
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, teknik direktör çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz günlerde Portekizli çalıştırıcı Fernando Santos ile yollarını ayıran Beşiktaş'ta yeni teknik direktör için çalışmalar sürüyor. Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, yaptığı açıklamada teknik direktör çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Arat, "Gelecek olan hocanın takıma uyum sağlayıp sağlayamayacağı konusunda çalışmalar yapıyoruz. Bütçe dışında hareket etmek istemiyoruz. Kırılgan bir dönemdeyiz. Alacağımız karar çok kritik olacak. Bu sebeple hassas davranacağız. Türkiye Kupası hedefi süresince isim konuşmayacağız" dedi.

Beşiktaş Başkanı, "Yerli ve yabancı alternatiflerimiz var. Kupayı kazandıktan sonra bazı şeyleri paylaşacağım. Yerli ve yabancı hoca ihtimali yüzde 50-50" ifadelerini kullandı. Siyah-Beyazlı yönetimin listesinde yabancı olarak Terzic, Kurbanov, Lucescu ve Van Bronckhorst gibi isimler öne çıkarken yerli olarak da Sergen Yalçın'ın ismi gündemde.

REKOR BİR BONSERVİSLE SATACAĞIZ
Beşiktaş Asbaşkanı Hüseyin Yücel, Semih Kılıçsoy ile ilgili, "Semih için herhangi bir teklif yok. Çok kıymetli bir oyuncu. Belki de Avrupa'ya satılan oyuncular içinde en yüksek bonservis bedeliyle satacağımız oyuncu olacak. Şu anda onun kafasını PSG, Chelsea gibi dedikodularla meşgul etmemek lazım" dedi.

GELMEK İSTEMEDİLER
Siyah-Beyazlı takımın Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, "Başkanımız devre arasında yaklaşık 20 teknik direktörle görüştü. Kadroyu görüp gelmek istemeyenler oldu" diye konuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN