15 milyon Euro'luk Oosterwolde şoku

Roma, Fenerbahçe’nin Hollandalı yıldızı Oosterwolde için sezon sonu harekete geçecekti. Sakatlık sonrası geri adım atabilirler.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Nisan 2024 Güncelleme 14 Nisan 2024, 06:57
15 milyon Euro’luk Oosterwolde şoku

İÇİNDEKİLER

Olympiakos'a karşı deplasmanda oynanan Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında 45. dakikada sakatlanan Jayden Oosterwolde, oyunu sedye ile terk edip yerini Ferdi Kadıoğlu'na bırakmıştı. Menisküs yırtığı olan ve başarılı bir operasyon geçiren genç yıldız sezonu kapattı. Sarı-Lacivertliler sezonun geri kalanında Hollandalı savunma oyuncusundan yararlanamayacak.

Oosterwolde'nin sakatlığı sonrası şok edici bir gerçek daha ortaya çıktı. Geçtiğimiz yılın başında transfer edilen 22 yaşındaki oyuncu Roma'nın transfer hedeflerinden biriydi. Fenerbahçe'nin Parma'dan 6 milyon Euro'ya transfer ettiği yıldız oyuncu için Roma'nın 15 milyon Euro bonservis ücreti teklif edeceği konuşuluyordu. Ancak yaşanan sakatlık sonrasında İtalyan kulübünün geri adım atması bekleniyor. Oosterwolde bu sezon 41 maçta forma giyerken 2 gole imza attı. İsmail Kartal onu hem savunmanın solunda hem de stoperde değerlendiriyordu.

Roma'nın Jayden Oosterwolde'yi istediğini TAKVİM sayfalarına taşıdı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN