'Koca'man sevgi!

Barcelona’da forma giyen İlkay Gündoğan’ın eşi Sara Gündoğan, yıldız futbolcuyu hiç yalnız bırakmıyor. İspanya’da yaşamak istemeyen yenge, İtalya ve Fransa deplasmanlarında bile tribündeki yerini alıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Nisan 2024 Güncelleme 12 Nisan 2024, 07:01
’Koca’man sevgi!

İÇİNDEKİLER

Sezon başında İngiltere'nin Manchester City futbol takımından Barcelona'ya transfer olan İlkay Gündoğan, eşi Sara Gündoğan'ın İspanya'da yaşamak istememesine rağmen kararından vazgeçmemişti. İtalya veya Fransa'da hayatını sürdürmek isteyen eşini Barcelona'da yaşamak için ikna eden Gündoğan, ufak çaplı krizi bitirmişti. Aylar geçmesine rağmen İspanyol yaşam tarzına alışamayan model yenge, eşi Gündoğan'ın deplasman maçlarını fırsat bildi.

DEPLASMAN GÜZELİ!
Şampiyonlar Ligi'nde ilk olarak İtalya'nın Napoli takımıyla eşleşen Barcelona'da, İlkay Gündoğan'ın eşi Sara Gündoğan'da İtalya'daki deplasman maçında tribündeki yerini almıştı. Her fırsatta İspanya'dan kaçmak isteyen sosyetik yenge, bu kez de Barcelona'nın Fransız takımı PSG ile eşleşmesini fırsat bilerek, Paris'e gitti. Eşi İlkay Gündoğan'ı tribünden takip eden sosyetik güzel, bol bol da fotoğraf çektirdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN