Beşiktaş Leverkusen'in Çek golcüsü için temaslarını hızlandırdı

Siyah-Beyazlılar, 22 maçta 11 gole imza atan Patrick Schick’i kiralamak için Alman kulübüyle görüşmelerini sürdürüyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Nisan 2024 Güncelleme 12 Nisan 2024, 07:01
Beşiktaş Leverkusen’in Çek golcüsü için temaslarını hızlandırdı

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş gelecek sezon için kadrosuna kaliteli bir golcü katmak için çalışmalarını sürdürüyor. Fransa'nın yüksek tirajlı gazetelerinden L'Equipe'in muhabiri Sacha Tavolieri'nin haberine göre Beşiktaş, Alman ekibi Bayer Leverkusen'in Çek yıldızı Patrik Schick'i gündemine aldı. Siyah- Beyazlı kulübün, yıldız futbolcuyu kiralamak istediği iddia edildi.

Tavolieri, "Beşiktaş, Patrik Schick'in transferi için şansına inanıyor! Beşiktaş yöneticileri oyuncunun menajeriyle temasa geçti ve yaz transfer döneminde onu kiralamak için şansını deneyecek. Türk kulübünün Bayer Leverkusen'e göndermeyi düşündüğü teklif bir sezonluk kiralamayı içeriyor. Beşiktaş bu anlaşmayı yapmanın zor olacağını biliyor ancak şu anda bunun üzerinde çalışıyor" ifadelerini kullandı.

SÖZLEŞMESİ 2027'DE BİTİYOR
Piyasa değeri 22 milyon Euro olan Çek golcü bu sezon 22 kez giydiği Leverkusen formasıyla 11 gole imza attı. Schick için şimdiye kadar ödenen bonservis bedelleri de dikkat çekiyor. Çekyalı yıldız golcü için şimdiye kadar 76 milyon Euro bonservis ödemesi yapıldı. Kulübüyle olan sözleşmesi 2027 yılında sona erecek olan Patrick Shick, 37 kez milli takım formasını giyerken 18 gol attı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN