Trafik kazasına kurban giden Oğuz Murat Aci'nin eşi mezarlıkta gözyaşlarına hakim olamadı

Trafik kazasına kurban giden Oğuz Murat Aci'nin eşi, "Oğlum bu bayramda ve hiçbir zaman babasının elini öpmeyecek" diyerek ağladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Nisan 2024 Güncelleme 07 Nisan 2024, 06:58
Trafik kazasına kurban giden Oğuz Murat Aci’nin eşi mezarlıkta gözyaşlarına hakim olamadı

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da yazar Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur'un (17) yaptığı kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci'nin eşi ve babası Ramazan Bayramı dolayısıyla ziyaret ettikleri mezarlıkta gözyaşlarına hakim olmadı. Acılı eş Şükriye Aci, "Eşimsiz ilk bayram, oğlum hiçbir zaman babasının elini öpemeyecek. Çocuğum her akşam eşimin gelmesini bekliyor, 'Nerede' diyor. Ben de anneyim, onu anlayacak en ufak bir şey bulamıyorum" dedi.

ADALETE TESLİM OLUN
Zaman geçse de oğlunun acısının hep taze olduğunu söyleyen baba Özer Aci ise "Her zaman ilkler varmış, bu da benim hayatımın ilki. Ağlamayacağım diyorum ama yüreğime laf geçiremiyorum. Bu bayramda oğluma, sana çarpan çocuğu yakalatabildik, annesi kaçırmış ama annesi de geldi teslim oldu, diyemeyeceğim. Onun üzüntüsündeyim, ben yavrusuz bir bayram geçireceğim ama çocuğu da babasız bir bayram geçirecek. Kaçarak bir yere varamayacaklar, eninde sonunda gelip adalete teslim olacaklarına inanıyorum ama daha fazla yüreğimizi yaralamasınlar" ifadesini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN