Mucıze kadın Dilem

Dilem Gül Karlı, boşanmak istediği eşi F.K.ı tarafından vücudunun 22 yerinden bıçaklandı. Bir hafta yoğun bakımda kaldı. Hayati tehlikeyi atlatmayı başardı. Doktorlar tarafından “Mucize kadın” adını aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Nisan 2024 Güncelleme 06 Nisan 2024, 07:00
Mucıze kadın Dilem

İÇİNDEKİLER

İstanbul Başakşehir'de daha önceki evliliğinden 2 çocuk sahibi olan Dilem Gül Karlı, ayrı yaşadığı eşi F.K'dan boşanmak istedi. Koca, davadan önce son kez Dilem Karlı'yla konuşmak için Küçükçekmece'de bir parkta bir araya geldi. Önce otele gitmek istedi. Ancak Dilem, Başakşehir'de bir arkadaşının doğum günü olduğunu ona gitmek istediğini söyledi. F.K. eşine Başakşehir Şahintepe Mahallesi'ne kadar eşlik etti. Şahintepe Mahallesi'ne geldiklerinde F.K. birden eşi Dilem Karlı'yı sokak ortasında 22 yerinden bıçakladı. Başında ölmesini bekledi. Ağır yaranan Dilem Karlı, hastaneye kaldırıldı. 6 saat süren ameliyatın ardından bir hafta yoğun bakımda tedavi gören Dilem Karlı, hayati tehlikeyi atlattı. Gözaltına alınan F.K. ise tutuklandı.

'LÜTFEN KADINLAR ÖLMESİN'
Hastanede doktorların 'mucize kadın' dediğini söyleyen Dilem Gül Karlı, "Hakkımı istiyorum. Lütfen kadınlar ölmesin. Hiçbir suçumuz yokken, suçumuz olsun ya da olmasın. Bizim hakkımız bu değil. Şu an dalağım yok, yine risk altındayım. Kalbime stent takıldı, karaciğerim kesilmiş, karaciğerim onarıldı. Bağırsağım kesilmiş. Parmağım kesilmiş, parmağımdan ameliyat olmam lazım. Boğazımdan yutkunabiliyorum ama zor nefes alıyorum. Yürümeye çalışıyorum ama zorluk yaşıyorum" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN