Bülent Şakrak'ın sevgilisi Esra Akpınar sessizliğini bozdu!

Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci’nin boşanma sebebi olarak gösterilen Esra Akpınar sessizliğini bozdu: Biz Bülent’le 4 aydır beraberiz...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Nisan 2024 Güncelleme 05 Nisan 2024, 07:00
Bülent Şakrak’ın sevgilisi Esra Akpınar sessizliğini bozdu!

İÇİNDEKİLER

Ekranların ünlü çiftlerinden Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak 8 yıllık evliliğini 10 Temmuz 2023'te tek celsede bitirmişti. Ünlü çiftin ayrılığının ardından ihanet iddiaları gündeme geldi. Evliyken bir dizinin çekimleri için bir süre evinden uzaklaşan Şakrak'ın sette tanıştığı Esra Akpınar ile yakınlaştığı için Düvenci'ye boşanmak istediğini söylediği ileri sürülmüştü. Bülent Şakrak cephesinden, iddialar hakkında menajeri Handan Taşkın aracılığıyla açıklama geldi.

AŞK DOĞRULANDI!
Taşkın, Bülent Şakrak ve Esra Akpınar aşkını doğruladı. Handan Taşkın Seyhan Erdağ'a "Aralık ayından beri birlikteler, birliktelikleri Maviye Sürgün dizisinde başlamadı, evlilikleri de bu ilişki nedeniyle bitmedi, Esra'yı önceden de tanıyorduk" açıklaması yaptı. Esra Akpınar da konuya dair sessizliğini bozdu. Akpınar, "Bülent'le son 4 aydır birlikteyiz. Ceyda Düvenci ile evliliğin bitme sebebi asla ben değilim" diyerek iddiaları reddetti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN