İşte derbinin faturası

Trabzonspor Kulübü: 6 maç seyircisiz oynama Egemen Korkmaz: 1 maç İrfan Can: 1 maç Oosterwolde: 1 maç Osayi Samuel: Ceza yok.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Nisan 2024 Güncelleme 04 Nisan 2024, 07:01
İşte derbinin faturası

İÇİNDEKİLER

PFDK, Trabzonspor-Fenerbahçe derbisinde yaşanan olayların ardından verilen cezaları açıkladı. Trabzonspor Kulübü ve Fenerbahçeli futbolculardan Osayi Samuel, İrfan Can Eğribayat ve Jayden Oosterwolde için karar verildi. Trabzonspor'a 6 maç seyircisiz oynama ve para cezası verilirken, Fenerbahçe futbolcusu Osayi Samuel için ceza tayinine yer olmadığına karar verildi.

Kaleci İrfan Can Eğribayat ve Jayden Oosterwolde ise 1'er maç men cezası aldı. Ayrıca, iki kulübe ve futbolculara çeşitli para cezaları verilirken, Trabzonspor antrenörü Egemen Korkmaz'a 1 maç men ve Fenerbahçe görevlileri Kürşat Çiftlik ile Okan Özkan'a 15 gün hak mahrumiyeti cezası verildi. Tahkim Kurulu, birer maçtan men edilen Fenerbahçeli futbolcular Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın cezalarının durdurulduğunu ve yapılan itirazın daha sonra inceleneceğini açıkladı. İki oyuncu, Adana Demir maçında 11'de yer aldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN