Torres’e 3 yıllık teklif

Trabzonspor, Sevilla ile sözleşmesi bitecek olan İspanyol futbolcuya kısa süre içerisinde 3 yıllık sözleşme önerecek. Torres 3 farkı bölgede görev yapabiliyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Nisan 2024 Güncelleme 02 Nisan 2024, 07:01
Torres’e 3 yıllık teklif

İÇİNDEKİLER

Yabancı takviyesinde nokta atışı yapmayı hedefleyen bordo-mavililer, hem Batista Mendy tarzı gelecek vadeden potansiyelli gençler hem de takıma ağabeylik yapacak tecrübeli ve kaliteli isimler üzerinde duruyor.

Orta saha için gündeme gelen isim ise tam bir tecrübe abidesi olan Oliver Torres. Bordo-mavili yönetim, Sevilla ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek 29 yaşındaki orta sahayı renklerine katmak için yoğun çaba sarf ediyor. 1.75 boyundaki yıldız sezon sonunda serbest kalacak. Bu sezon 31 maçta görev yapan ve bunlardan 21'inde ilk 11'de sahaya çıkan İspanyol futbolcu ile masaya oturmaya hazırlanan bordo-mavililer, 3 yıllık sözleşme teklif etmeyi planlıyor. Oyuncunun menajeriyle yapılan ön görüşmelerde ise mesafe kat edildiği öğrenildi. Maçların çoğunda merkez orta sahada oynayan Torres, 10 numara ve sol kanatta da görev aldı.

KUPA CANAVARI
Torres'in 6 kupası bulunuyor. 29 yaşındaki yıldızın 2 Avrupa Ligi, 1 İspanya Ligi, 1 İspanya Kupası, 1 Portekiz Ligi ve 1 de Portekiz Süper Kupa şampiyonluğu var. Torres, Sevilla'ya 2019 yılında Porto'dan 11 milyon Euro'ya transfer olmuştu. Yunus Emre SEL

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN