10 milyon Euro'dan aşağı gitmez

Sivasspor Sportif Direktörü Oray Baykal, Manaj için, ”Başkanımızın kafasında bir rakam var. Bu rakamın tek haneli bir rakam olacağını düşünmüyorum” dedi. Baykal, Beşiktaş’tan bir teklif gelmediğini de söyledi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Nisan 2024 Güncelleme 02 Nisan 2024, 07:01
10 milyon Euro’dan aşağı gitmez

İÇİNDEKİLER

Sivasspor Sportif Direktörü Oray Baykal, ligdeki hedefleri ve adı Beşiktaş ile anılan Arnavut golcü Rej Manaj hakkında TAKVİM'E çok özel açıklamalar yaptı. Baykal, "Öncelikle kalan haftalarda en iyi performansı göstermek istiyoruz. Önümüzdeki sezonun hazırlıklarına bile başladık. Yeni oyuncular bakacağız, kadro planlamamızı yapacağız" dedi.

Fenerbahçe ve Galatasaray maçları ile ilgili de konuşan Baykal, "Bizim için Fenerbahçe maçı da Galatasaray maçı da Konya maçı da aynı. Hedefimiz maçlarda en iyi performansı sergileyip, kazanabilmek" diye konuştu. Sözlerini sürdüren Baykal Arnavut golcü Rey Manaj ile ilgili de "Rej Manaj bir transfer başarısıdır. Bu kadar gol atan bir oyuncula ilgilenenlerin olması normal. Başkanımızın Manaj ile ilgili kafasında bir rakam elbette var. Bu rakamın tek haneli bir rakam olacağını düşünmüyorum. Beşiktaş'tan bize resmi bir yazı gelmedi" şeklinde konuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN