Kafa karıştıran performans: Galatasaray Faslı yıldız Hakim Ziyech'i takımda tutabilir

Kasımpaşa maçında 16 dakika süre alan Ziyech yaptığı asist ve etkili oyunuyla dikkat çekti. Yönetim de bu performansı sonrası takımdan ayrılmayı düşünen oyuncuya sezon sonunu beklemesini söyledi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Mart 2024 Güncelleme 19 Mart 2024, 07:01
Kafa karıştıran performans: Galatasaray Faslı yıldız Hakim Ziyech’i takımda tutabilir

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın Kasımpaşa ile deplasmanda oynadığı maçın 74. dakikasında Kaan Ayhan'ın yerine oyuna Hakim Ziyech etkili performasıyla yönetimin kafasını karıştırdı. Oyunda kaldığı 16 dakika içinde Icardi'ye yaptığı asistle skoru 3-3'e getirmişti. Ziyech'in bu performansı sonrası kendisiyle yolları ayırmayı planlayan yönetimin de kafasını karştırdı.

Yıldız futbolcuyla Kasımpaşa maçı sonrası bir görüşme gercekleştiren Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur'un Körfez bölgesi ve Hollanda'dan talipleri olan Ziyech'e, "Şu an için geleceğinle ilgili bir karar verme. Sezon sonunda seninle yapacağımıs görüşmeyi bekle" ifadelerini kullandığı belirtildi. Sezon sonunda boşa çıkacak Ziyech'in geleceğiyle ilgili nasıl bir karar vereceği merak konusu. Bu sezon Galatasaray formasıyla 16 maça çıkan 30 yaşındaki kanat oyuncusu söz konusu karşılaşmalarda 4 gol, 3 asiste imza attı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN