Özcan Deniz’in eski eşi Feyza Aktan'ın yeni imajı olay oldu! Görenler tanımakta zorlandı...

Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan, önceki gün bir davette yeni imajıyla şaşırttı. Haziran'da boşandığı Deniz'le kısa sürede barışan Aktan, sarı saçlarıyla dikkat çekti. İşte Feyza Aktan'ın yeni imajı ve 18 Ekim tarihli Takvim Gazetesi'nin Saklambaç sayfalarından derlediğimiz magazin turu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Ekim 2019 Güncelleme 18 Ekim 2019, 08:03
Özcan Deniz’in eski eşi Feyza Aktan’ın yeni imajı olay oldu! Görenler tanımakta zorlandı...

İÇİNDEKİLER


CİVCİV FEYZA
Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan, önceki gün bir davette yeni imajıyla şaşırttı. Haziran'da boşandığı Deniz'le kısa sürede barışan Aktan, sarı saçlarıyla dikkat çekti.

Saçlarını civciv sarısına boyatan genç kadının bu hali, "Kadınlar, ayrılınca saçlarını değiştirir ama Aktan, bunun için barışmayı beklemiş" dedirtti.


ÖZGE'NİN ÇIRAĞI
Başarılı
oyuncu Özge Özberk'in on parmağında on marifet… Ünlü oyuncu, şu sıralar seramik sanatına merak sardı. Önceki gün atölyeye girip kendi tasarımlarını hayata geçiren Özberk, çalışma sonrası sevimli kedisiyle bu neşeli pozu verdi.


EL ELE ALIŞVERİŞ
Güzel oyuncu Şükran Ovalı ve Beşiktaşlı futbolcu eşi Caner Erkin, önceki gün İstinyePark'taydı. Markalar Sokağı'nda bulunan Beymen mağazasını uzun süre gezen çift, alışveriş turları boyunca birbirlerinin ellerini hiç bırakmadı.


DEĞNEKLİ GEZİNTİ
Başarılı
oyuncu Melisa Sözen, önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Ayak bileğinde bulunan sakatlığı yüzünden koltuk değnekleri ile yürüyen oyuncu, "Ayak kemiğimde ödem oluştu" dedi.
Doğan SAVAŞ


CECELİ KLİPLENDİ
Mustafa Ceceli, söz ve müziği Bilal Sonses'e ait olan 'Bedel' şarkısına klip çekti. Aranjesini Ceceli'nin yaptığı şarkının yönetmenliğini ise Hasan Kuyucu üstlendi. Çekimleri Galata'da yapılan klipte İstanbul manzaraları kullanıldı.


SARIMSAK KONUSU KAPANDI
Önceki
gün Nişantaşı City's'de görüntülenen Nilperi Şahinkaya, Kerem Bürsin'in yaptığı "Ağzı kokuyor" esprisi hakkında konuştu: "O konu tatlıya bağlandı ve kapandı."


GÖKHAN KLASİĞİ
Başarılı müzisyen Gökhan Türkmen, 10 şarkılık albüm projesinin ilk parçası 'Aşkın Enkazı' ile tüm dijital platformlarda yerini aldı. Türkmen, büyük beğeni topladı.


DENİZ KÖPÜRDÜ
Deniz Akkaya, önceki gün İstanbul Havalimanı'na hayran kaldı. Akkaya, havalimanının karmaşık olduğunu söyleyenlere "Büyük olsa 'büyük' dersiniz, küçük olsa 'küçük' dersiniz" diye çıkışıp ekledi: "Havalimanında yol bulmak çok kolay."


MEZARDA BİLE RAHAT YOK
Dilber Ay'ın ikinci eşi İbrahim Bey de mezarın açılmasına şiddetle karşı çıkıyor.
Mütevazi
hayatı ve dobralığıyla çok sevilen Dilber Ay'ın mirası, çocuklarını birbirine düşürdü. Mahkeme, altı ay önce vefat eden usta sanatçının kızı Filiz'in açtığı miras davası nedeniyle ünlü şarkıcının mezarının açılmasına karar verdi.
Annesinin nüfusuna kayıtlı olmaması nedeniyle mahkemeye giden Filiz Hanım'ın ağabeyi Ünal devreye girdi ve annesinin mezarını açtırmayacağını söyledi.



TURKİSH MELEK
Şimdilerde ilk bebeğini kucağına almak için gün sayan Tülin Şahin'den alkışlık hareket... Ünlü model, bir süre önce 'givinapp' uygulaması aracılığıyla kıyafetlerini satışa sundu.
Tülin Şahin'in kıyafetlerinden elde edilen gelir, TEV iş birliğiyle tam 305 genç kızın eğitim bursuna destek sağladı. Şahin'in bu başarısı, "Melek Tülin" dedirtti.


LONDRA'DA KANATLANDI
Ülkemizin
adını İngiltere'de başarıyla duyuran modacı Zeynep Kartal, önceki gün Londra'da bir defile düzenledi. Kartal, defilesiyle tüm dünyadaki kadınların kalp krizi riskine dikkat çekti.


İBO TARZI
Önceki
gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere takılan İbrahim Kutluay, baştan aşağı simsiyahtı. İbo, deri ceketi ve siyah kombiniyle oldukça tarzdı...


SON MODA DAVETE AKIN
Her
sezon olduğu gibi bu yıl da modayı destekleyen sıvı çamaşır deterjanı Perwoll'ün yeni kampanyası için Spago'da düzenlediği 'Modası Geçmez' partisine ünlü isimler akın etti.


Davete katılanlar arasında Özlem Yıldız ve Seçkin Piriler de vardı

Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin de giydiği Sagaza imzalı ekose kıyafetiyle son dönemin modasını yansıtmıştı...


SOSYETİK İŞÇİ
Her
giydiğiyle olay olan Yasemin Özilhan, önceki gün şoke etti. Sosyetik güzelin, Frankie Shop imzalı kıyafeti işçi tulumuna benzetildi.


SONBAHAR KADINI
Önceki
gün İstinyePark'ta objektife takılan Pelin Karahan, sonbahar renklerinden oluşturduğu kombiniyle çok şıktı.


ÖĞRENCİ ISYANI
Tara De Vries, fast food'a isyan etti. Koç Üniversitesi'nde okuyan model, tepkisini "Okullarda ekmek ve kalorili yemeklerden siz de şikayetçi misiniz?" diye gösterdi. Genç kız, yemeğini evden götürüyor.


MISS AÇIKGÖZ
İddialı
paylaşımları ile adından söz ettiren Hadise, önceki gün klipten bir karesini takipçilerinin beğenisine sundu. Popçu, bu kareye İngilizce "Bayan Açıkgöz" notu düştü.


REKLAM ÖPÜCÜĞÜ
Serenay Sarıkaya,
önceki günkü paylaşımıyla muzipliğini konuşturdu. Güzel oyuncu, reklamlarında oynadığı Mavi'nin ceketiyle hayranlarına böyle öpücük gönderdi. Güzel oyuncunun bu karesi binlerce beğeni aldı.


EFSANE HATUN
Yeni
şarkısı "Efsane"yi görücüye çıkaran Ayşe Hatun Önal, fotoğraf çekimini de New York'ta yaptı. Önal, geçtiğimiz gün Selim Akar'a Manhattan manzarasında çarpıcı pozlar verdi.


GECE YARISI CİLT BAKIMI
Geçen
ay işadamı Uğur Akkuş ile dünyaevine giren Ebru Şallı'nın keyfine diyecek yok... Eski manken, önceki gece eşiyle bir güzellik merkezini özel olarak açtırıp cilt bakımı yaptırdı.


DOĞAL CANSU
Bir süredir ortalarda görünmeyen Cansu Dere, önceki gün Kanyon AVM'deydi. 39 yaşındaki oyuncu, makyajsız haliyle dikkat çekti.