İkoncan Eda Taşpınar güneşlenme tutkusuyla karikatür paylaşarak dalga geçti! İşte o paylaşım...

İkoncan Eda Taşpınar, kendisini yine ti'ye aldı. Taşpınar, güneşlenme tutkusuyla dalga geçen bir karikatürü hesabında paylaştı. İşte Eda Taşpınar'ın paylaştığı o karikatür ve 12 Eylül 2019 tarihli Takvim gazetesinin Saklambaç sayfalarında yer alan haberlerden derlediğimiz magazin turu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Eylül 2019 Güncelleme 12 Eylül 2019, 07:55
İkoncan Eda Taşpınar güneşlenme tutkusuyla karikatür paylaşarak dalga geçti! İşte o paylaşım...

İÇİNDEKİLER

TAŞPINAR'IN KARA MİZAHI
Bronzluk denilince ilk akla gelen isim olan Eda Taşpınar, kendisini yine ti'ye aldı. İkoncan, güneşlenme tutkusuyla dalga geçen bir karikatürü hesabında paylaştı.


BÜYÜK AŞKTA MUTLU SON
Şarkıcı Aylin Coşkun ile işadamı Volkan Arslan, 15 yıl sonra muratlarına erdi. İkili, önceki gün Raffles İstanbul'daki görkemli düğünde dünyaevine girdi. Coşkun, düğünde 20 kilo ağırlığında 15 bin dolarlık gelinlik giydi.


HANDE'NİN 'GÖZ'ÜNDEN
Ünlü
oyuncu Hande Ataizi, gözünün güzelliğini evinin duvarlarına taşıdı. İrisinin fotoğrafını çektiren Ataizi, ela renkli gözünü tablo yaptırdı.
Güzel oyuncu, bu ilginç tabloyu da sosyal medyada paylaşmayı ihmal etmedi. 46 yaşındaki oyuncunun gözlerinin güzelliğine de takipçilerinden övgü dolu mesajlar geldi. Ünlü oyuncu, bu ilginç tabloyla evine ayrı bir hava kattı.


NiLÜFER MÜJDESİ
Türk
Pop Müziği'nin usta ismi Nilüfer hayranlarına müjde. Usta sanatçı, 14 Eylül akşamı Vadi Açıkhava'da sevenleriyle buluşacak.
Nilüfer, konserinde en sevilen şarkılarını söyleyecek.


PLANLAR DEĞİŞTİ
Oyuncu Fulya Zenginer, önceki gün City's AVM'de gelinlik provasındaydı. Daha önce nişanlısı Kuntay Evren ile İtalya'da evleneceğini açıklayan oyuncu, "29 Eylül'de İstanbul'da evlenip İtalya'ya balayına gideceğiz" dedi.


ROCKÇI SEVCAN
Başarılı türkücü Sevcan Orhan, "Rap yapanların asi duruşları hoşuma gidiyor" diyerek Ben Fero ve Norm Ender gibi isimlere destek verdi.


İSTİNYE PARK'TA HERMES ŞOV
Türkıye'de en geniş Hermes çanta koleksiyonuna sahip isim olan Bahar Şer, unvanının hakkını verdi.

İki gün arayla eşi Ozan Bey'le İstinyePark'ta gezen sosyetik Şer, iki farklı Hermes taktı. Şer'in çantalarının toplam fiyatı 210 bin TL'ydi.


ASLANTUĞ'UN BABA GURURU
Başarılı oyuncu Mehmet Aslantuğ, önceki gün hayatının en gururlu günlerinden birini yaşadı. Arzum Onan'la evliliğinden bir oğlu olan başarılı sanatçı, oğlu Can'ın üniversite eğitimine başladığı gün böyle selfie yaptı.


İTALYA ALIŞVERİŞİ
Usta
sanatçı Nebahat Çehre, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Çehre, yakın bir zamanda çıkacağı Capri Adası tatili için alışveriş yaptı.


YOĞUN HAYATA SAĞLIK MOLASI
Sosyetik
çift Melda ile Sinan Kosif, önceki gün Kanyon'da objektiflere yansıdı. İkili, sağlıklı beslenme restoranı Sosa'da öğle yemeği olarak salata tercih etti.


EGZOTiK KOVBOY
Uzun süredir ekrandan uzak kalan Gülcan Arslan, şu sıralar Akyaka'da tatilde. Yılın son sıcak günlerini Ege'de geçiren oyuncu, önceki gün de yeşillikler arasında tüylü kovboy şapkasıyla böyle poz verdi


ANNESİNİN YILDIZI
Özlem Yıldız'ın eski eşi Sinan Serter'den olan oğlu Demir, önceki gün 13 yaşına bastı. Güzel sunucu, oğlunun yeni yaşını şu duygusal sözlerle kutladı: "İyi ki doğdun, hayatımın anlamı, benim en kıymetlim oldun."


DENİZ HAVASI
Milli sporcu Bilge Öztürk için yaz henüz bitmedi. Akyaka'daki kendi adını taşıyan kitesurf (uçurtma sörfü) okulunun başında olan Öztürk, hem iş hem de tatil yapıyor. Ünlü avukat, önceki gün de bu karesine "Hala yaz" notu düşüp imrendirdi.


TATİLE MOLA YOK
Bütün
yazı Alaçatı'da geçiren Ezgi Mola, önceki gün de Alice Müzikali'nden bulduğu ilk fırsatta soluğu Ege'de aldı. Sempatik oyuncu, şezlonga uzanıp bol bol güneşlendi.


YAZA VEDA POZU
ATV'nin reyting rekortmeni dizisi 'Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızı Hilal Altınbilek, önceki günkü paylaşımıyla nefes kesti. Güzel oyuncu, bu kareyle yaza veda etti...


HIZLI VE GÜZEL
Oyuncu Asena Tuğal,
dün yaptığı paylaşımla gülümsetti. Şu sıralar Bodrum'da olan Tuğal, köpeği Hera ile motosiklette böyle poz verdi.
Motosikletine atlayan oyuncu, arkasına aldığı köpeğiyle pozuna da şu notu düştü: "Hera aşkım sıkı tutun, bakkala gidiyoruz."