İbrahim Kutluay'dan evliliğini bitirdiği Edwina Sponza’ya ince gönderme! O şarkının sözlerini paylaştı...

Edwina Sponza ile aşkı geçen ay biten İbrahim Kutluay, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla eski segilisine taş attı. İşte haberin detayları ve 10 Eylül 2019 tarihli Takvim gazetesinin Saklambaç sayfalarında yer alan haberlerden derlediğimiz magazin turu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Eylül 2019 Güncelleme 10 Eylül 2019, 07:55
İbrahim Kutluay’dan evliliğini bitirdiği Edwina Sponza’ya ince gönderme! O şarkının sözlerini paylaştı...

İÇİNDEKİLER


İBO SİL BAŞTAN
Edwina Sponza ile aşkı geçen ay biten İbrahim Kutluay, yeni bir sayfa açtı. İbo'nun, şiddet gerekçesiyle kendisine 3 ay uzaklaştırma kararı aldıran Sponza tarafından aldatıldığı öne sürülmüştü.

Şu sıralar Bodrum'da olan Kutluay, önceki akşam Şebnem Ferah'ın 'Sil Baştan' şarkısının şu sözlerini paylaşıp eski sevgilisine taşını attı: "Sil baştan başlamak gerek bazen, hayatı sıfırlamak..."


MUHTEŞEM FiNAL
Türk
Müziği'nin güçlü sesi Ebru Gündeş, önceki akşam Sueno Hotels'de sezonu muhteşem bir konserle kapattı. Otelde 235. konserine çıkan Gündeş, 2019 yazını unutulmaz bir geceyle noktaladı. Ünlü sanatçının performansı ayakta alkışlandı.


EBRU'DAN DAVUL ŞOV
Önceki akşam 14. Uluslararası Çubuk Kültür ve Turşu Festivali'nde sahne alan Ebru Yaşar, hem çaldı hem söyledi. Yaşar, bir ara yaptığı davul şovla mest etti.


İYİ Kİ DOĞDUN
Oyuncu Burcu Kara'nın
minik oğlu Ali Çınar, önceki gün 2 yaşına girdi. Kara, oğlunun yeni yaşını renkli bir partiyle kutladı. Ali Çınar ile partide birbirinden eğlenceli pozlar veren ünlü oyuncu, mutluluğunu da bu kareyle paylaştı.


SON DAKİKA ALIŞVERİŞİ
Sosyetik Melda Kosif,
hafta sonu büyük kızı Melina ile Kanyon'daydı. Kosif, okul eksiklerini tamamlamak için alışverişe çıktıklarını söyledi.


YASEMİN GELENEĞİ
Şıklık
denilince ilk akla gelen isimlerden olan Yasemin Özilhan, önceki gün bir arkadaşının düğününe katıldı. Sosyetik güzel, mini elbisesi ve takılarıyla adeta "Dersimiz şıklık" der gibiydi.


LONDRA KEYFİ
Uzun
süredir eşi Dikran Masis'le İngiltere'de yaşayan Yasemin Masis, önceki gün keyifteydi. Yasemin Hanım, bu sene anaokuluna başlayan oğlu Theo ile birlikte Londra'da böyle kahvaltı keyfi yaptı.


'VİCDANLI OLMAYI ÖĞRETELİM'
Sanatçı Yonca Lodi,
önceki gün Ankara'da sahne aldı. Sezen Aksu'nun Ünzile şarkısını şiddet mağduru kadınlar için seslendiren Lodi, "'Aslan oğlum, yaparsın... Kralsın...' demeden önce insan olmayı öğretmemiz gerek" dedi.

İSTANBUL SAHNESİ
Oyuncu Fadik Sevin Atasoy
'un yazıp oynadığı, Erdal Beşikçioğlu'nun yönetmenliğini yaptığı 'Muse- Bir Esin Perisi Davası' oyunu ilk kez İstanbullu tiyatroseverlerle buluşacak. Merakla beklenen oyun, 1 Ekim günü Zorlu PSM Stüdyo Sahnesi'nde sahnelenecek...


YENGE GEZMEDE!
Kolombıyalı yıldız Radamel Falcao, Galatasaray'a imza attı. Ailesiyle birlikte İstanbul'a taşındı. Falcao'nun güzel eşi Lorelei Taron da şimdiden İstanbul gezmelerine başladı. Megakentin tarihi hakkında uzmanlardan bilgiler aldığı öğrenilen Taron, önceki gün merak ettiği noktaları turladı. Gezdiği yerlerden fotoğraf paylaştı.


SENİ SEVİYORUM
Ece
isimli bir Türk kızı, hayranı olduğu ABD'li model Kylie Jenner'a sosyal medyadan seslendi.

"Lütfen Türkçe seni seviyorum der misin" dedi. Amerikan Forbes dergisi tarafından 'Dünyanın En Genç Milyarderi' seçilen modelden yanıt gecikmedi: Seni seviyorum...


OMZUNDA YÜK VAR
Ünlü oyuncu Cengiz Coşkun, önceki gün Çekmeköy'deki bir hayvanat bahçesine uğradı. Burada hayvanları seven Coşkun, omzuna aldığı parmak maymunla da böyle selfie yaptı.


İVANA'YA SERT GÖNDERME: HADDİNİ BİLSİN
Şarkıcılığa soyunan İvana Sert, eleştiri yağmuruna tutuldu. Ahmet Kaya'nın 'Kum Gibi' şarkısını söyleyince tepki çeken Sert, "Eurovision'da Türkiye'yi temsil etmek istiyorum" diyerek müzik otoritelerini kızdırdı. MÜYAP Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Seyhan, ikoncana sert çıktı: "Bu nedir böyle özgüven patlaması? Hadsizce boyunuzdan büyük laflar etmeyin." Sert ise 'Şarkıcılığıma 10 üzerinden 8 veririm' diyerek kendini savundu.


NİSPET YAPTI
Güzel
oyuncu Nurgül Yeşilçay, Eylül gelse de deniz, güneş ve kum üçlüsünden kopamadı. Geçtiğimiz gün yapımcı aşkı Necati Kocabay'la soluğu Ege'de alan Yeşilçay, bir beach'te deniz keyfi yaptı. Ünlü oyuncu, şezlongdan bu kareyi paylaşarak da takipçilerini kıskandırdı.


LAMBADA ŞOV
Başarılı Türk modacı kardeşler Raisa ile Vanessa Sason, 'The Lambada' koleksiyonunu önceki gün New York Moda Haftası'nda görücüye çıkardı. Defilede Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu da podyuma çıktı. Talu, güzelliği ve kusursuz fiziğiyle yabancı ajansların dikkatini çekmeyi başardı.


AKSİYON SEVER
Oyuncu Esra Bilgiç'in bilinmeyen bir yönü ortaya çıktı. Geçtiğimiz gün Avustralya'ya giden Bilgiç, okyanusta sörf yaptığı anları paylaşarak macera tutkunu olduğunu herkese ispatladı.


BAMBAŞKA ÖZGE
Uzun
süredir saçlarını sarı kullanan Özge Ulusoy, imaj değişikliğine gitti. Ünlü model, kısa kestirdiği saçlarını koyulaştırdı. Ulusoy, dün paylaştığı bu kareyle yeni imajını gözler önüne serdi. Güzel modelin saçları tam not aldı.


KOMŞU'DA KUTLAMA
Atv'nin fenomen dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosuna katılan Naz Elmas, önceki gün Erol Özmandıracı ile Simi Adası'na gitti. Çift, Komşu'da ilişkilerinin birinci yılını kutladı.


MUTLULUĞA DALDI
ABD'de yaşayan Saadet Işıl Aksoy'u vatan hasreti sardı. Önceki gün havuzda neşeli pozlar veren güzel oyuncu, bu kareye de "Yarın Türkiye'ye gidiyorumdur" notu düşüp mutluluğunu paylaştı.