Iverson coşturdu

Siyah-Beyazlı takıma katılan süper yıldız ABD'yi ayağa kaldırdı. Dünya basını Allen Iverson'ın imzasını flaş haber olarak okuyucularına duyurdu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ekim 2010 Güncelleme 29 Aralık 2010, 12:14
Iverson coşturdu

İÇİNDEKİLER

Futbolda yaptığı flaş transferlerle ses getiren Quaresma ve Guti gibi yıldızları alan Beşiktaş, basketbolda da tarihi bir transfere imza attı. Uzun süredir NBA yıldızı Allen Iverson'ın peşinde olan Siyah-Beyazlı ekip, ABD'li basketbolcuya dün New York'ta resmi sözleşmeyi imzalattı. 3 gün önce ABD'ye giderek bizzat transfer görüşmelerine katılan Başkan Yıldırım Demirören ile şube sorumlusu Şeref Yalçın, Iverson'ı yıllık 2 milyon dolardan bir yılı opsiyonlu iki yıllık sözleşmeye ikna ederek bu transfere son noktayı koymuş oldu. Böylece Siyah-Beyazlı taraftarların beklediği Iverson hayali sonunda gerçekleşmiş oldu.

DEMİRÖREN ÇOK MUTLU
Allen Iverson'ın Beşiktaş Cola Turka'ya transferi ABD'de büyük yankı buldu. 35 yaşındaki süper yıldızın Siyah-Beyazlı takıma transferini Reuters, ESPN, Washington Post, New York Times gibi dev medya kuruluşları flaş haber olarak verdi. Iverson, Beşiktaş'tan iki yıl için 4 milyon dolar alacak. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ise, "Futboldan sonra basketbol da flaş bir transfer yaptığımız için çok mutluyuz. Türk basketbol tarihinin en büyük transferine imza attık" dedi.

TARAFTARA MESAJ YOLLADI
Kartal'ın süper transferi Allen Iverson imza sonrası yaptığı açıklamada, "Türk basketbolseverlerin beni istemisinden dolayı oldukça mutluyum. Taraftarın karşısına çıkmak için sabırsızlanıyorum. Çok iyi düşüncelerle Türkiye'ye geliyorum" diyerek sözlerini