Jordan Lukaku hamlesi

Sol bek arayan Trabzonspor, geçen sezon Belçika kulübü Oostende’de kiralık oynayan genç futbolcuya kanca attı. Yönetim Lukaku’nun bonservisine sahip olan Anderlecht ile görüşecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Haziran 2016 Güncelleme 08 Haziran 2016, 01:06
Jordan Lukaku hamlesi

İÇİNDEKİLER

Teknik direktör Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor rotayı Belçika'ya çevirdi. Bordo-Mavililer'in bonservisi Anderlecht'te bulunan ancak geçtiğimiz sezon Oostende'de kiralık olarak forma giyen 21 yaşındaki sol kanat oyuncusu Jordan Lukaku'yu transfer etmek istediği belirlendi.

34 MAÇTA 3 GOL, 7 ASİST
Geçtiğimiz sezon oynadığı 34 maçta 3 gol atan ve 7 asist yapan Jordan Lukaku'nun kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. Bu sezon bonservislere yüksek bedeller ödemek istemeyen Trabzonspor'un Lukaku'yu transfer etmek için teklif hazırlığı yaptığı öğrenildi. Everton formasını giyen Romelu Lukaku'nun kardeşi olan Jordan Lukaku'nun birçok talibi olduğu öğrenildi.

FİYATİ 4 MİLYON EURO
Anderlecht ile 2017'ye kadar sözleşmesi olan 21 yaşındaki futbolcunun bonservis ücretinin 4 milyon Euro olduğu öğrenildi. Trabzonspor'un Lukaku'yu satın alma opsiyonu ile kiralamayı hedeflediği ifade ediliyor.

YÖNETİM GEÇMİŞ BORÇLARI ÖDÜYOR!
Trabzonspor yönetimi geçmiş dönem alacakları bulunan bazı oyuncuların serbest kalmaması için ödemeleri yapmaya uğraşıyor. Yönetim özellikle Cardozo, Cavanda, Özer ve Erkan'ın alacağı kalmamasına özen gösteriyor.