Doktor değil veteriner

Tomas Sivok, Beşiktaş'ın eski doktoru Ertuğrul Karanlık için, "Doktor değil sanki veteriner gibiydi. Bana 20 iğne verdi ama sakatlığım geçmedi" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Eylül 2015 Güncelleme 03 Eylül 2015, 01:17
Doktor değil veteriner

İÇİNDEKİLER

Sezon başında Beşiktaş'tan Bursaspor'a transfer olan Tomas Sivok, Çek basınına yaptığı açıklamada Siyah-Beyazlı kulübün eski doktoru Ertuğrul Karanlık için ağır ifadeler kullandı. Doktorunu değiştirdikten sonra sağlığına kavuştuğunu iddia eden Çek futbolcu, "Bir kez daha milli takım doktorum Kolar'a teşekkür etmek istiyorum. Hayatımı kurtardı. Beşiktaş'taki doktorum bana yaklaşık 20 iğne verdi ancak hiçbir şey değişmedi. Kolar ise ayakkabımın tabanını değiştirdi ve sadece bir iğneyle iki hafta için beni hazır hale getirdi" dedi. Sivok, "Herkes hata yapabilir ama takımdaki birçok futbolcunun onunla sorunu vardı. Doktor değil sanki veteriner gibiydi" ifadesini kullandı.

ERTUĞRUL KARANLIK'TAN JET CEVAP
BEŞİKTAŞ'TAKİ kulüp doktorluğu görevini Sarper Çetinkaya'ya bırakan Ertuğrul Karanlık ise kendisini savundu. Sivok'un tedavisini Türkiye'de yapmak yerine ülkesi Çek Cumhuriyeti'ne gittiğini belirten Karanlık, "Orada hiçbir sonuç alamadı. Biz Türkiye'de onu ayağa kaldırdık, bizim tedavimizle iyileşti" diyerek cevap verdi.

ŞAMPİYONLUK YAŞADI
Açıklamalarıyla gündeme oturan Tomas Sivok, Siyah- Beyazlı formayı giydiği dönemde 1 lig şampiyonluğu yaşamıştı


Fatih DOĞAN