Afrika sendromu!

Fenerbahçe maçına aralıksız hazırlanan Trabzonspor'da 5 futbolcunun Afrika Uluslar kupası maçları nedeniyle geç gelecek olması Boşnak teknik adam Vahid Halilhodzic'i kara kara düşündürüyor

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Afrika sendromu!
Afrika Uluslar Kupası için ülkelerine giden oyuncuların yokluğu Teknik Direktör Vahid Halilhodzic'i fazlasıyla düşündürüyor. Afrika Uluslar Kupası elemelerinin ilk ayağının 10 Eylül'de bitecek olması nedeniyle bu oyuncuların takıma katılmaları da en erken 1 gün sonrayı bulacak. Takımın uyum sorununu atması için en az 2 ay süre isteyen Teknik Direktör Vahid Halilhodzic'i, özellikle Afrikalı oyuncuların her ay eleme maçları nedeniyle ülkelerine gidecek olmaları nedeniyle sıkıntılı günler bekliyor.

İŞTE O FUTBOLCULAR...
Trabzonspor'da Constant Gine, Belkalem ve Medjani Cezayir, Yatabare Mali ve Waris'te Gana milli takımı ile Afrika Uluslar Kupası 2015 elemelerinde boy gösterecek.

Serkan KILINÇ