Çifte sorti

G.Saray transferde vites artırarak Torres ve Menez için şartları zorluyor. İspanyol yıldız için Chelsea'yle pazarlıklar sürerken Menez'in menajeriyle de görüşme üstüne görüşme yapılıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Haziran 2014 Güncelleme 02 Haziran 2014, 03:01
Çifte sorti

İÇİNDEKİLER

Galatasaray yabancı transferinde atağa kalktı... Bir süredir listesindeki birbirinden ünlü yıldızlarla gündeme gelen Sarı-Kırmızılılar girişimlerine resmen başladı. Teknik Direktör Roberto Mancini'nin sistemine yatkın olacağı düşünüldüğünden forvette ilk düşünülen ismin Fernando Torres olduğu ortaya çıktı.

30 yaşındaki oyuncu için İngiliz kulübü Chelsea ile pazarlıklar sıkı bir şekilde sürüyor. Chelsea'nin 10 milyon poundluk bir bonservis bedeli istediği öne sürülürken Galatasaray hem İngiliz kulübüyle hem de Torres'in menajeriyle pazarlıklarını ara vermeden sürdürüyor. 2 tarafın belirli bir noktaya geldiği ancak yine de net bir sonuç elde edilemediği belirlendi.

Torres'in Ada'da yıllık 4 milyon 200 bin pound net para kazanması da düşündürüyor. Galatasaray'ın bu hafta Torres için girişimlerini sürdüreceği ve sonuç alamadığı takdirde forvet için diğer alternatiflere yöneleceği gelen bilgiler arasında.

JEREMY MENEZ İÇİN İMZA PARASI İSTENİYOR

Galatasaray'ın kanat oyuncu arayışlarında ise listesinde ilk sırada yer alan PSG'li Jeremy Menez için de Bülent Tulun'un girişimlerini sürdürdüğü ortaya çıktı. Bu futbolcunun sözleşmesi sona erdiğinden kulübüne her hangi bir bonservis bedeli ödenmeyecek. Ancak yıldız oyuncunun menajerinin 4,5 milyon Euro imza parası istemesi yönetimi düşündürüyor. Futbolcunun menajeri Migliaccio, "Menez için teklifler çok. En iyi kararı vermek istiyoruz" açıklamasında bulundu.