Türkiye bu haberi konuşuyor

İki kulüp çalışanının Türk Telekom Arena'nın kuzey tribünün otoparkında cinsel ilişkiye girerken güvenliğe yakalanması Twitter'da TT (Trending Topic) oldu... Skandal, camaida büyük bir rahatsızlık yaratırken, olayın kahramanlarından olan bayanın, 3 yıl önce yabancı bir futbolcuyla da birliktelik yaşadığı belirlendi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ekim 2013 Güncelleme 19 Ekim 2013, 02:39
Türkiye bu haberi konuşuyor

İÇİNDEKİLER

Takvim spor birkez daha gündemi sarsan bir habere imzasını attı... Önceki gün manşetten duyurduğumuz 'Arena'da seks skandalı' haberi dün Türkiye'de günün en çok konuşulan olayı oldu... Galatasaray'ın iki kulüp çalışanının Türk Telekom Arena'nın kuzey tribününe ait otoparkında cinsel ilişkiye girerken bir güvenlik görevlisine yakalanması, sosyal medyada adeta bomba etkisi yarattı. Galatasaray'da yaşanan bu şok edici olay özellikle Twitter'da gündemi oluştururken, iki ayrı başlıkla TT (Trending Topic) oldu. Olayı yorumlayan Twitter kullanıcıları, olayın kahramanları kadar, skandalı örtbas eden Galatasaray yönetimine de tepki gösterdiler. Ayrıca Başkan Ünal Aysal'ın Hamit Altıntop transferiyle ilgili söylediği "Galatasaray seksi bir kulüp" lafını örnek göstererek esprili yaklaşımlarda bulundular. Öte yandan Galatasaray'ın böylesine bir haberle gündeme gelmesi, Sarı-Kırmızılı camiada büyük bir rahatsızlık yarattı. Skandal mail ve mektup yoluyla yöneticilere ve bazı üyelere bildirilmiş, fakat camianın büyük bir bölümünden gizlenmişti. Skandalın TAKVİM'in manşetiyle gün yüzüne çıkmasından sonra yönetimin ve özellikle Başkan Ünal Aysal'ın zor durumda kaldığı belirtiliyor. Son gelişmelerin, Fatih Terim'le ilgili kararından sonra büyük tepki gören ve erken seçime gitmesi yönünde birçok telkin alan Aysal'a olan desteği nasıl etkileyeceği de merak konusu... Dün servisimizi telefon ve mail yağmuruna tutan Galatasaraylı taraftarlar da yaşananlara adeta ateş püskürdü. Son zamanlarda kulüpte sürekli skandallar yaşandığı belirten taraftarlar, "Galatasaray'ın adının böyle olaylara karışması utanç vericidir" yorumunda bulundular.

RESMİ SİTEDEN YALANLAMA GEÇİLDİ!
Öte yandan TAKVİM SPOR, skandalla ilgili şok bir ayrıntıya daha ulaştı... Olayın kahramanlarından biri olan bayanın, 3 yıl önce Galatasaray formasını giyen yabancı bir futbolcuyla da birliktelik yaşadığı öğrenildi. Oldukça uzun süren bu ilişkinin o dönem yönetimin kulağına gittiği belirlendi. Bu arada Galatasaray yönetimi resmi siteden yaptığı açıklamada, "İddialar gerçek dışıdır" dedi.