Hesap günü 9 Ekim!

Divan Kurulu üyeleri, 875 milyon TL'lik borç, Mancini'nin yüksek maliyeti nedeniyle Aysal'a tepkili

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ekim 2013 Güncelleme 02 Ekim 2013, 01:23
Hesap günü 9 Ekim!

İÇİNDEKİLER

875 MİLYON'LUK BORÇ VE MANCİNİ'NİN ÜCRETİ KRİZ YARATTI
9 Ekim'dekİ Galatasaray Divan Kurulu toplantısında Başkan Ünal Aysal'ı zor saatler bekliyor. Şimdiye kadar sportif başarının sayesinde camianın tepkisini çekmeyen Ünal Aysal'ın takımın sezona kötü başlaması ve 6-1'lik Real Madrid hezimetinin gelmesiyle işler tersine döndü... Başkan Ünal Aysal, son 2 sezonun şampiyon hocası Fatih Terim'i gönderip yerine yüksek maliyetli Roberto Mancini'nin getirilmesi üyelerin tepkisini çekmiş durumda.. Divan Kurulu üyeleri, 875 milyon TL olan borcun üstüne bir de Mancini'nin uçuk maliyeti eklenince Galalatasaray Kulübü'nün borç batağına sürüklenme korkusu sardı. İtalyan teknik adamın ocakta büyük bir revizyona gitmek istemesi bununla beraber yeni transferlerle takımı güçlendirecek olması kulübün sırtına ek maliyet demek. Sürekli katlanarak artan borç ve Terim'in gönderiliş şekli üyeleri harekete geçirmiş durumda.

"MANCİNİ'YE KULÜBÜN ANAHTARINI DA VERSEYDİNİZ"
Terim'in apar topar gönderilmesine ve gönderiliş şekline tepkili olan Sarı-Kırmızılı camia, Mancini'nin yüksek maliyeti nedeniyle de bir hayli kızgın.. Mancini'nin 3 yılda bonuslarla beraber 20 milyon Euro'ya yakın bir para alacak olmasının yanı sıra, "İtalya Milli Takımı'ndan teklif gelirse tazminat ödemeden bırakır giderim" demesi üyelerin "Mancini'ye kulübün anahtarını da verseydiniz, kimse G.Saray'ı bu şekilde küçük göremez" şeklinde tepkilerine neden oldu.

ÜYELER 9 EKİM'DEKİ DİVAN KURULUNU BEKLİYOR!
9 Ekim'deki Divan Kurulu Toplantısını iple çeken üyeler, finansal konuların yanı sıra Terim konusunu da masaya yatırıp Başkan Ünal Aysal'ı bir hayli terleteceğe benziyor. Galatasaray Başkan Ünal Aysal'ın ise Süper Lig'e ve Şampiyonlar Ligi'ne kötü başlayan Galatasaray'ın bugünkü Juventus deplasmanından iyi bir sonuçla dönüp camianın kızgınlığının biraz olsun geçmesinin ve elinde bir kozunun olmasını istediği öğrerildi.

ÜYELER TERiM VE MANCiNi İLE VURACAK
Fatih Terim'in gönderilmesinden sonra yüksek maliyetli Mancini'yi getiren Galatasaray yönetimi, Divan Kurulu toplantısında büyük tepkilerle karşılanacak.