İleride Selçuk Yula var

Futbolcular sahaya 9 numaralı Selçuk Yula tişörtleriyle çıkarken tribünler ise hep bir ağızdan "Kalemizde Ivançeviç var, geri dörtlü çelikten duvar, orta saha hepsi canavar, ilerde Selçuk Yula var" diye bağırdı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ağustos 2013 Güncelleme 07 Ağustos 2013, 01:31
İleride Selçuk Yula var

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçeli futbolcular, geçirdiği rahatsızlığın ardından dün sabah vefat eden sarı-lacivertli eski milli futbolcu Selçuk Yula'yı unutmadı. Takım ısınmak için sahaya 9 numaralı siyah tişörtlerle çıkarken, tişörtlerin ön kısmında "Kalbimizdesin büyük kaptan", arka kısmında da unutulmaz futbolcunun ismi yer aldı. Sarı-lacivertliler sahaya çıktığı sırada skor tabelasında da "Kaptanımızı kaybettik başımız sağ olsun" yazısı yer aldı. Fenerbahçeli futbolcular maçta kollarında siyah bantlarla mücadele etti. Karşılaşma 1 dakikalık saygı duruşunun ardından başlatılırken, saygı duruşu esnasında bütün tribünler Yula'yı alkışladı.

TRİBÜNLER YULA'YI UNUTMADI!
Sarı-lacivertli tribünlerde o efsane tezahürat dakikalarca hep bir ağızdan söylendi. Taraftarlar, "Kalemizde Ivançeviç var, geri dörtlü çelikten duvar, orta saha hepsi canavar, ilerde Selçuk Yula var" diye bağırarak kaptanlarına son görevlerini yerine getirdiler.

YULA İÇİN SON GÖREV BUGÜN!
Rahatsızlığının ardından kaldırıldığı hastanede vefat eden Yula'nın cenazesi Karacaahmet Şakirin Camisi'nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Dereağzı Tesisleri'nde de bir tören düzenlenecek.

* Saracoğlu Stadı'nda skorbordda "Kaptanımızı kaybettik... Başımız sağolsun" yazısı ve Selçuk Yula'nın fotoğrafları yer aldı.
* Taraftarların dün sabah kaybettikleri kaptanları Selçuk Yula için açtıkları duygusal pankart ağlattı. Futbolcular da "Selçuk Yula" tişörtüyle sahaya çıktı.