500 bin euro’ya iddiaya giren var mı

Önceki akşam Kalamış'ta iftar yemeği veren Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım "Cuma günü kura çekiminde olacağız 500 bin Euro'ya iddiaya giren var mı" dedi. Bu sözü duyan herkes rahatladı ama kimse iddiaya girmeye yanaşmadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Temmuz 2013 Güncelleme 19 Temmuz 2013, 11:01
500 bin euro’ya iddiaya giren var mı

İÇİNDEKİLER

Tarihinin en kritik dönemini yaşayan Fenerbahçe, UEFA Tahkim Kurulu'nun verdiği 2 yıl men zezasının ardından CAS'a yaptığı başvuruyu beklerken, Başkan Aziz Yıldırım'ın önceki akşam Kalamış'ta verdiği iftar yemeğinde çok iddialı bir söz sarfettiği ortaya çıktı!

İLK MÜJDE İFTARDA
Salı günü öğle saatlerinde Martens Hukuk Bürosu ile çalışma yapmak için Deniz Tolga Aytöre ile birlikte Almanya'ya giden Aziz Yıldırım, İstanbul'a dönüşünün ardından Kalamış'ta Divan Kurulu üyelerine iftar yemeği verdi. Buraya kadar her şey normal...

BİR ANDA SESSİZLİK OLDU!
Ancak Başkan Aziz Yıldırım iftar yemeği sırasında öyle iddialı bir söz sarfetti ki bir anda tüm dikkatleri üzerine çekti. Yıldırım, iftar sırasında Fenerbahçe'nin cuma günü gerçekleştirilecek Şampiyonlar Ligi ön eleme turu kura çekiminde yer alacağını söyledi. Bunun ardından kısa süreli bir sessizlik oldu. Ardından Aziz Yıldırım "Benimle 500 bin Euro'suna iddiaya geren var mı? Kazanan parayı kulübün kasasına koyacak" dedi.

KİMSE CESARET EDEMEDİ...
Başkan Aziz Yıldırım'ın bu iddialı sözleri karşısında iftar yemeğinde bulunanlar hem şaşınrdı hem de umutlandı. Fakat Başkan Yıldırım'ın kararlı tavrı karşısında kimse iddiaya girmeye yanaşmadı. Dün CAS'ın aldığı yürütmeyi durdurma kararı sonrasında da Başkan Yıldırım ile iddiaya girmemekle herkesin doğru bir karar verdiği de net bir şekilde ortaya çıkmış oldu.

ALİ ŞEN: PROVOKE ETMEYELİM
CAS kararını değerlendiren F.Bahçe eski Başkanı Ali Şen, kulübün avukatlarını tebrik etti. Ali Şen, "F.Bahçe ve Beşiktaş'ı seven sevmeyen herkesten bir ricam var. UEFA'yı, Platini'yi ve CAS hakimlerini provoke etmeyelim. Bu aleyhimize olur" diye konuştu.