Ya Bendtner Ya Kardec

Yeni sezon öncesinde kadrosunu golcü bir futbolcuyla takviye etmenin peşinde olan Beşiktaş, bonservisi Arsenal'de olan Nicklas Bendtner veya Benficalı Alan Kardec'i bitirmeyi planlıyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Haziran 2013 Güncelleme 25 Haziran 2013, 01:18
Ya Bendtner Ya Kardec

İÇİNDEKİLER

Yeni sezon öncesi kadrosunu golcü bir futbolcuyla takviye etmenin planlarını yapan Beşiktaş, bonservisi Arsenal'de olan Danimarkalı golcü Nicklas Bendtner veya Benfaca'nın Brezilyalı ismi Alan Kardec'ten birini bitirmeyi hedefliyor. Siyah-Beyazlılar'ın futbol direktörü Önder Özen'in iki isimle de temas kurduğu ve başkan Fikret Orman ile yeni teknik adamın isteği doğrultusunda bir ismi bitireceği öğrenildi.

ALMEIDA'YA KARDEC
Bonservisi Arsenal'de olan Bendtler'in Siyah-Beyazlı yönetimden haber beklediği öğrenildi. Benfica ise geçen sezon Brezilya ekibi Santos'ta kiralık oynayan Kardec için Hugo Almeida'nın yanı sıra 2 milyon Euro istediği sızan haberler arasındaki yerini koruyor.

HOLOSKO İÇİN 7 MİLYON EURO...
Beşiktaş'ın Slovak yıldızı Holosko, Rus kulüplerinin gözdesi oldu. Başta Rubin Kazan olmak üzere L.Moskova ve S.Moskova oyuncuyu istiyor. Kazan'ın oyuncu için 7 milyon Euro'yu gözden çıkardığı belirtildi.