IOC tesislere geçer not verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Mart 2013 Güncelleme 27 Mart 2013, 00:18
IOC tesislere geçer not verdi

İÇİNDEKİLER

2020 Yaz Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'nı düzenlemeye aday kentlerden biri olan İstanbul'daki incelemelerini sürdüren Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) Değerlendirme Komisyonu, Ülker Sports Arena ve Şükrü Saracoğlu Stadı'nı gezdi.

HEYET İLGİDEN MEMNUN!
Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) Değerlendirme Komisyonu'nu Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve milli sporcular karşıladı. Soyunma odasında komisyon üyelerini bir başka sürpriz daha bekliyordu. Her bir komisyon üyesinin adının yazdığı, 13 adet '12 Numaralı Çubuklu' forma, odadaki askılara asılmış vaziyette üyeleri bekliyordu. Formaları giyen Uluslararası Komisyon Üyeleri stadı gezdi. Tesisleri çok beğendikleri belirtildi.

* 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda 1500 Metrede gümüş madalya kazanan Gamze Bulut, Olimpiyat Komitesi üyelerini karşıladı.

ÇUBUKLU SÜRPRİZİ
Saracoğlu Stadı'nı gezen Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) Değerlendirme Komisyonu Üyeleri, soyunma odasında sürprizle karşılaştı. Soyunma odasında üyelere isimleri yazılı çubuklu formalar hediye edildi. Üyelere Emre Belözoğlu ve Ziegler formalarını takdim etti.