Kadıköy'de Yıldırım şov!

Sarı-Lacivertli yöneticilerin takıma maç boyunca yaptığı destek ise görülmeye değerdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Mart 2013 Güncelleme 15 Mart 2013, 03:07
Kadıköy’de Yıldırım şov!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'ndeki tarihi maçına bakanlardan destek geldi. Sarı-Lacivertli kulübün cezası nedeniyle seyircisiz oynanan maçı Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de yerinde izledi.

MÜTHİŞ ŞOV!
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Salih Uçan'ın golünden sonraki şovu ise görülmeye değerdi! Sarı-Lacivertli takımın başkanı Yıldırım, golden sonra ayağa kalkarak karşılaşmayı izleyen bakanlarla 'çak' yaptı. Bu görüntü gerçekten dikkat çekiciydi. Fenerbahçe tarihi başarılarından birini yakalarken, Türkiye'nin kenetlenmesi de maçı izleyenleri de bir hayli duygulandırdı.

MİLYONLARIN DUASI FENER'LE BERABER
Bakan Suat Kılıç maçtan önce yaptığı açıklamada "Taraftarsız bir maç olacak ama zannediyorum milyonların duası Fenerbahçe ile birlikte olacak. İnşallah Türk milletine güzel bir mutluluk da Fenerbahçe yaşatır. Bütün takımlarımız kazandığı zaman Türkiye kazanıyor. İnşallah bu stattan o coşkuyla ayrılırız. Benim içimden geçen Fenerbahçe'nin turu geçeceği noktasında. İnşallah öyle olacak" şeklinde konuştu.

VIKTORIA PLZEN'Lİ YÖNETİCİLER ABARTTI!
FenerbahçE'nin cezası nedeniyle seyircisiz oynadığı Viktoria Plzen maçında ilginç anlar yaşandı. Tribünlerde yer alan Viktoria Plzen'li yöneticiler sık sık tezahüratlarla takımlarını destekledi. Çek yöneticilerin bu durumu Saracoğlu Stadı'nda şaşkınlık yaratırken, ilerleyen dakikalarda Fenerbahçeli yöneticiler de rakiplerine karşılık verdi. Plzenli yöneticilerin top Fenerbahçe'ye geçtiğinde zaman zaman ıslık çalmaları da dikkat çekti.

PROTOKOL OLDU TRİBÜN!
Fenerbahçe Kulübü'nün cezası nedeniyle maçta taraftarlar yer almadı. Ancak protokoll tribünü tribünleri aratmadı. Golden sonra büyük sevinç yaşayan protokol tribününün sevinci görülmeye değerdi.