Barış kolay değil

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, "İki kulüp arasındaki husumet bitmeli" diyen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a, "Başkanların anlaşması ile dostluk olmaz" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Ocak 2013 Güncelleme 15 Ocak 2013, 02:50
Barış kolay değil

İÇİNDEKİLER

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, "İki kulüp arasındaki husumet bitmeli" diyen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a, "Sadece başkanların anlaşmasıyla bu dostluk olmaz" dedi.

Yazıcı, "Fikret Bey kendince haklı olabilir ama, Beşiktaş olayları yüzünden hapis yatan 60 civarında taraftar var. Bunlar kısa sürede unutulacak şeyler değil. Birleşme olacaksa işi tabana indirelim" diye konuştu.

Orman ise, "İbrahim Başkan benden daha tecrübelidir. Ancak, biz başkanlar olarak biraraya gelerek ön adım atarız. Ardından dostluk havasını dalga dalga tabana yayarız. Önemli olan katkıda bulunmak" dedi.

İBRAHİM YAZICI:
Tribünlerde barış olacağına inanmadığını belirten Yazıcı, "Beşiktaş konusunda zararı hep Bursaspor görmüştür" dedi.

BURSASPOR'DA BASSER ŞOKU!
Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak Bursaspor'da Basser şoku yaşanıyor. Yeşil- Beyazlılar'ın önceki gün Sivasspor ile yaptığı kupa mücadelesinde sakatlanan oyuncunun 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Tuncay Şanlı ise takımdan ayrı koşarak günü tamamladı.