Trabzon'da Fırtına ters ES'ti

Es-Es, 26. dakikada Kamara'nın golüyle öne geçti. 29'da Necati Ateş savunmanın hatasını affetmedi ve ilk yarı 2-0 bitti. 65'te Servet'in şık golü skoru belirledi. Taraftar isyan bayrağı çekti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Kasım 2012 Güncelleme 27 Kasım 2012, 02:01
Trabzon’da Fırtına ters ES’ti

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor evinde Eskişehirspor'a yenilerek taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Bordo- Mavililer'i yıkan ilk gol 26. dakikada geldi. Savunmada az adamla yakalanan Trabzon, Kamara'nın golüyle geriye düştü.

NECATİ ATEŞ AFFETMEDİ
Karadeniz Fırtınası, yediği golün şokunu üzerinden atamadan kalesinde 2. golü gördü. Savunmanın hatasını affetmeyen Necati, Onur'un üzerinden topu ağlara gönderdi. İlk yarı bu sonuçla bitince Trabzon adeta buz kesti.

SERVET'TEN JENERİKLİK GOL
65. dakikada Eskişehir'in 3. golü Trabzonspor'un tükenişini anlatıyordu. Türkiye'nin en ağır stoperlerinden biri olan Servet, yaptığı klas hareketlerle topu sert bir şekilde kaleye gönderdi ve takımının 3. golünü kaydetti. Trabzonspor'un en tehlikeli atağı 79. dakikada Olcan Adın'la geldi. Ancak onun isabetsiz vuruşu skoru değiştirmedi. Bordo-Mavililer, ezeli rakipleri Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın kazandığı haftada aldığı bu şok sonuçla Süper Lig'de çok ağır bir yara almış oldu. Avni Aker Stadı'na gelen taraftarlar da sonuçtan sonra isyan bayrağı çekti.

NEREDE ESKİ TAKIM
Trabzonspor, 2010-2011 sezonundaki futboluyla parmak ısırtıyordu. Şimdi ise takım kötü durumda.

MARK JANKO KAYIPLARDA
Ligdeki ilk golünü geçen hafta Orduspor'a karşı alan Avusturyalı golcü dün sahada kayıptı.

ÖVÜLEN SAVUNMA ÇÖKTÜ
Trabzonspor ligde en az gol yiyen takımdı... Ancak, dün bu savunma tel tel döküldü. Bordo-Mavililer, ligde ilk kez bir maçta 3 gol yedi.

ES-ES'Lİ SERVET ÇETİN'DEN MESSİ STİLİ GOL GELDİ
Eskişehirspor'un son golü gerçekten mükemmeldi. Servet Çetin'in attığı golden önce yaptığı iki şık çalım ve vuruşu görülmeye değerdi. Tecrübeli oyuncu şüphesiz kariyerinin en güzel golüne imza attı.

TOLGA ZENGİN SONUNDA GERİ DÖNDÜ
Trabzon'un milli eldiveni Tolga Zengin, uzun süren sakatlığının ardından dün 18 kişilik kadroda kendine yer buldu. Slovak Marek Sapara ise kulübedeydi.

YILDIZI MAÇIN YILDIZI
SERVET

Servet Çetin bu maçta oldukça hırslıydı. Hem kalesini iyi korudu hem de attığı şık golle alkış topladı. Gece onun gecesiydi.

TRABZON
HAYAL KIRIKLIĞI

Trabzonspor, sezonun en kötü futbolunu oynadı. Sahada bir tek isim iyi değildi. Avni Aker'de bu kadar kötü bir Trabzon izlememeştik